Zoran Marjanović
Dejan Briza
Zoran Marjanović

Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza

Kako „Alo!” saznaje, on će na insistiranje svoje devojke Zorice Zoke Mitrović najverovatnije podneti molbu sudiji Višeg suda u Beogradu da ozakone vezu, samo da bi ona mogla da ga posećuje!

Privikavanje je pakao

U beogradskom kazamatu je najteži period privikavanja, koji traje prva tri meseca.

- Period adaptacije je pakao! Od izjave u policiji najviše zavisi tretman pritvorenika u ćeliji. Ako je priznao zločin, ne piše mu se dobro, jer odmah dobije etiketu cinkaroša! Osnovno zatvorsko pravilo je držati jezik za zubima i ostati dosledan do samog kraja. Privikavanje na cimere u ćeliji, zatvorske uslove i nedostatak prijatelja mnoge zatvorenike, pogotovo one starije, lako odvede u depresiju. Oni koji ne mogu da se nose sa pritiscima vrlo brzo puknu! - navodi naš sagovornik iz zatvora.

- Zoka je teško podnela Zoranovo hapšenje! Čim je bio uhapšen i odveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, 15. septembra oko 22 sata, Zoka je digla uzbunu da mu nađe najboljeg advokata. Zvala je redom prijatelje i molila za pomoć, govoreći: „Gori! Daj mi broj nekog najjačeg advokata. Pomaži, prijatelj mi je u nevolji teškoj na pravdi boga!” - kaže Zokin prijatelj i dodaje da se ponadala da će mu sud odmah posle uložene žalbe advokata ukinuti pritvor.

- Na dan odlučivanja Višeg suda u Beogradu po žalbi advokata Zoka je odbila poziv prijatelja da se vide, govoreći „da čeka da Zorana puste iz pritvora”. Advokati su u žalbi naveli da nema dokaza za osnovanu sumnju protiv Zorana i tražili da mu bude ukinut pritvor, zbog čega je ona bila ubeđena da će sud to uvažiti i pustiti ga na slobodu. Tog dana su je zvali sa jedne televizije i ponudili joj da narednog jutra gostuje u emisiji i ispriča sve o sebi i Zoranu, ali je to odbila bez razmišljanja. Kada je čula da je žalba advokata odbijena i da će o Zoranovom pritvoru ponovo odlučivati 15. oktobra, odlučila je da mu predloži da ozakone vezu da bi mogla da ga posećuje u zatvoru! - kaže Zokin prijatelj.

Na pitanje kakva je zakonska procedura za sklapanje braka u zatvoru advokat Maja Podunavac kaže da o zahtevu pritvorenika za zaključenje braka u fazi istrage odlučuje sudija za prethodni postupak.

- U zahtevu je neophodno da pored namere o zaključenju braka budu naznačena imena budućih supružnika, kumova i datum kada žele da ceremonija bude obavljena. Zanimljivo je da posle venčanja mladenci imaju pravo na „bračnu posetu” u trajanju od tri sata u „sobama za ljubav” - objašnjava Maja Podunavac i dodaje da postoji i opcija venčanja bez mlade!

Stražar: Zoki nam nije zanimljiv!

U Centralnom zatvoru niko ne komentariše hapšenje i pritvaranje Zorana Marjanovića, niti se interesuju za istragu! - Niko ništa ne komentariše o njemu i slučaju, jer tako nalažu stroga pravila! Ponaša se normalno, kao da je nevin! U posetu mu dolazi otac. U šetnju ide bez problema i niko ga ne dira. Zatvor ima ljubavnu sobu, ali od sudije zavisi da li će oženjenom pritvoreniku dozvoliti ljubavnu posetu - kaže stražar, koji je insistirao na anonimnosti.

- Ako je sudija za prethodni postupak zabranio posetu devojci, budućoj nevesti, zbog mogućnosti ometanja istrage, postoji opcija da se brak zaključi i preko punomoćnika za zaključenje braka, s obzirom na to da postoji „naročito opravdan razlog”, kako predviđa Porodični zakon. Praktično, brak se može zaključiti u prisustvu samo jednog supružnika, tačnije pritvorenika i punomoćnika mlade, na osonovu punomoćja, koje mora biti overeno i izdato isključivo radi sklapanja braka - kaže na kraju Maja Podunavac i dodaje da mlada u tom slučaju mora da čeka da se steknu uslovi za posetu.

Pročitajte još:

Komentari (60)

Mrmot

02.10.2017 06:47

Koji prevaranti....misle jaci od zakona...

SILA

02.10.2017 06:48

Ovaj je totalno prolupao.Ovo je još jedan dokaz krivice...gde je nestala ta "velika ljubav" i patnja za suprugom kojoj je smrskana lobanja. Ko si ti ? Zašto je Zorici toliko neophodna poseta, koji su to motivi... "ako postoje opravdani razlozi ", a koji su opravdani razlozi u fazi istražnog postupka? Sve ih treba pohapsiti do poslednjeg i nakon izvedenih dokaza i činjeničnog stanja osuditi na najtežu kaznu.... da se nikada više u Srbiji ne ponovi ovakvo monstruozno ubistvo.....

ma koja istraga

02.10.2017 07:11

@SILA - i koliko godina to traje istraga i da li neko misli da je javnost luda i da ne čita izmedju redova??????????

istrazivaci

02.10.2017 07:51

@SILA - bas ce Tebi sve da kazu

Agata

02.10.2017 08:30

@SILA - Hoće Zoka da ga posećuje da joj ne bi Zoran izmakao kontroli. Ako je poduže ne vidi može se desiti da je oda, jer će ukapirati da ona koja je kriva koliko i on ili još krivlja od njega, uživa u slobodi dok on čami u zatvoru. Već zamišljam posete u kojima ga kuraži- IZDRŽI, IZDRŽI, IZDRŽI.....ne odaj me.

Agata

02.10.2017 10:08

@SILA - Izgleda da smo svojim komentarima pogodili pravo u centar,cim je Zoka angazovala citav tim da llupajuu ovolike minuse

Agata

02.10.2017 10:38

@SILA - Ocigledno smo svojim komentarima pogodili pravo u centar cim je Zoka angazovala citav tim da nam lupa minuse

Ma idite

02.10.2017 06:55

bre, dokle više naklapanja i vredjanja mrtvih i živih? Šta se to dešava u pravosudju, JT i policiji? Jel se opet muti voda i brišu dokazi? Ovo je teška sramota!

Ana007

02.10.2017 07:45

Mislim da bi nam svima bilo draže da face porodice Marjanovića ne iskaču sa svake naslovne strane i svakog portala... Odrašće i njihovo dete, sve će ovo jednog dana pročitati....Poštedite bar nju ovih bolesnih naslova, insinuacija, scenarija, hronologija.....Kad se utvrdi krivica objavite i pobogu, stavite više tačku na nagađanja i navodne izvore poznate raznim redakcijama. Nesretna Jelena, počivaj u miru a maloj Jani nek Bog pomogne da sve ovo izdrži na svojim malim plećima i zdravo odraste.

kopaonik 17

02.10.2017 11:56

@Ana007 - Bravo Ana,007.Jedini pametan komentar u svemu ovome šta se dešava.

GLUMICA

02.10.2017 08:07

Bice to brak kao i u svim rijaliti programima.NEVAZECI. Jer Zoka ce da glumi kao i do sada. Ja cvrsto verujem da je ona pandurka koja je uspela u svom zadatku da razotkrije Marjanovice i dodje do istine.Nikada nisam rekla da njega neko stiti ili da mu neko smesta ubistvo.Upravo suprotno.On je nebitan lik da bi ga iko sem porodice stitio a JEDINI oni Marjanovici su ometali istragu i navodili na druge kao kako bi nekom smestili ubistvo koje su oni POCINILI.PRAVDA ZA JECU

juka

02.10.2017 09:37

@GLUMICA - Izgleda si u pravu.Pao je u cz zbog ove zene.Jer se ona i pojavljuje istovremeno i kada ga hapse.Žene žene...pre je nigde nije bilo...pa video bi je neko od komsija njihovih i pre hapsenja.....jako sumljiva scena da ona toliko njega brani i napada inspektore a ovi je ne hapse...a čut ce se sve.svako klupko u zivotu se odmota pa ce i ovo...nije se igrati sa policijom....montažeri...

Pregrupisavanje

02.10.2017 09:56

@GLUMICA - glumica@ Ti si bas odlucila da ne verujes Radi Matic?! Prvi red napadaca na Marjanovice puca??Nije lepo sad da okreces ledja onima koji su u istom borbenom poklicu! I odluci vec jednom,Zoran jeste ili nije ubica! Pricas cas ovako cas onako.

Andja

02.10.2017 10:30

@GLUMICA - @Glumica i juka .. ma videle su je komsije ., ovde je neko stalno osavljao komentar o nekoj zenskoj osobi koja je zamenila Jelenu ., tako je pisano a neki taksista ju je redovno dovozio i odvozio .. uvece i ujutru .,Potrazite pod Jelena Marjanovic tagovima ovde na portalu

TIA

02.10.2017 15:46

@GLUMICA - Mislim da ona nije policajka,već" lujka" sa dobrom šifrom, koja i te kako ima udela u svemu.- Zato se i bori da ima kontakt sa Zoranom, kako bi itekako uticala na njega, i davala mu podršku, da ne pukne i da ih ne oda, i neispirča istinu. On je psihopata narcisoid...Klupko se ubrzano odmotava... i ishod je na pomolu, uz silna veštačenja koja će se verovatno još morati obaviti i te kako.Neće naši organi pravosudja ništa više prepustiti slučaju. Neposredni dokazi postoje..Najteže kazne za sve.

GLUMICA

02.10.2017 15:46

@GLUMICA - uvek isto pricam MARJANOVICI su jedini koji su pocinili ZLOCIn.ZA RAZLIKU OD RADE JA TVRDIM DA JE ZORAN U BESU A ONA DA ZORAN NIJE NEGO SEKTA. ja imam misljenje i stav a ti PREGRUPISAVANJE CAK NI NIK nego ga menjas kako ti se svidi.Cas pises jedno cas drugo.

Bilja

02.10.2017 08:20

Prvo utvrditi da li je ova Zorica umešana u ubistvo i kako?! Njegov seksualni život je od najveće važnosti očigledano. Sramno i strašno.

Za

02.10.2017 10:35

@Bilja - Bilju .. nije bitan njegov seksualni zivot .. nego cinjenica da .. LAZE..da sve sto je izjavio moze fa bude laz ., a to svakako daje drugu dimenziju na ceo slucaj

moravica

02.10.2017 08:21

Zatvoriti ih sve da ne bi bio jos koji ritual.

rada tomasevic

02.10.2017 16:35

@moravica - NE stari kumovi.kuma ce da bude nasa nada nadica razdrmajte kukove a kum g.maric uz pomirenje zbog one sale koja se obistinila bice uhapsen.

Svadben venac...

02.10.2017 08:25

Uh,hvala bogu.Taman sam pomislila da je doslo do totalnog iscrpljenja svih tema na ovu jadnu temu.Kad, hop, svadba!!! A,posteno receno niste prikazali ni jednu Zoranovu svadbu.Bas veliki propust!

komsinica iz Borce

02.10.2017 12:33

@Svadben venac... - nas u komsiluku zanima da li ce kumovi opet biti kuma Vera Vukomanovic i Ivica Ajdarevic?

kuma Verka

02.10.2017 15:24

@Svadben venac... - kumstvo se ne odbija

Andja

02.10.2017 08:47

Neverovatno ..tata se pustio u promet .. a kleo se u savrseni brak i ljubav .. gde je u toj prici mesto detetu ?..

Luka

02.10.2017 09:44

@Andja - Da li je neko vide snimak gde Zoranov otac kaže za Jelenu da je imala ljubavnika. Da li je neko čuo od Zorana da ima devojku. Čuli jesmo snimak gde on kaže da ga to ne interesuje uopšte. Narode ALO verujete u autentičnost. Ne nasedajte na laži i prevare. Zato se i steko utisak da država nekog štiti i ovom nesretnom Zoranu sve pakuje. Pa sam snimak prodavnice u Borči nema veze sa nasipom i Crvenkom. Tu može da se vidi ko prolazi, koima, pešice, crkva pravoslavna je preko puta!

Andja

02.10.2017 10:22

@Andja - @Luka ., jel ti ozbiljno misls da se mi kopcamo na ledja ?.. pa ozalosceni muz je javno priznao da je Radi slao poruke sa " sadrzajem"..i to posle 30-40 dana ., a to je ono sto je iscurelo u javnost .. kakvo li je ono sto je krio .,?!.. sto se tice Borce .. u njoj sam odrasla ..tacno znam tacno gde je crkva , ta prodavnica , nasip i Crvenka..Molim Boga da pravda pobedi .. kakva god da je ..

Andja

02.10.2017 13:01

@Andja - @Luka .. Veruj da ne nasedam na te price ali je Zoran licno priznao javno u sudu da se dopisivao sa Radom .. msm prvo je negirao sli kad je video da je vrag odneo salu ukapirao je da je bolje da kaze istinu .. sto se tice Borca , Andja je odrasla u tom starom delu i znam tacno i gde je prav. crkva i ta prodavnica i taj nasip i ta Crvenka ..verujem da sam duze zivela u toj Borci nego ti ..tako da nema pakovanja ..on je uhvacen da laze .. zbog toga je sumnjiv..

DAN

02.10.2017 15:30

@Andja - @Andja tkdj jako cudna prica - i tu je pitanje sta je uopste tacno.. moguce da je deo poruka istinit, ali slika koju je navodono poslao Radi je fotosopirana, jako los rad, LEVO UVO kao da mu je odseceno (a to uvo bi trebalo da je vece od desnog, zbog polozaja tela; i da ne analiziram dalje sve nelogicnosti te fotografije..)...

DIA@Luka

02.10.2017 15:36

@Andja - Ne izigravaj svesno ludilo i ne zamajavam ovaj narod. Zorančim progovori laže i manipuliše tako da njegova reč nema nikakvog efekta, drugo tata mu jej belosvetski prevaratnt... koji zamlaćuje ovu naciju godinu i sedammeseci, i skreće istragu kao i sin udrugom pravcu. Sada je došao kraj.Zorica je u njihovo kući sa sinom od 4 g. odavno, tojpotvrdjuju komsije iz Borče, pa iJana u zadruzi...pa eksponiranje u medijima,pa pokušaj gaženja policiije džipom..Sve u pritvor, pa neka pevaju...

Tanja

02.10.2017 09:02

Drakulina nevesta

Pričajte usta da niste pusta

02.10.2017 09:51

@Tanja - tanja@ Pa ako si gledala film o Drakuli i zbog cega je postao to sto jeste, i njegovoj visevekovnoj i jedinoj ljubavi Mini, onda poredjenje mozda i nije zlonamerno.Ali,posto sigurno nije tako,onda si zla i prosta.

GLUMICA

02.10.2017 09:58

@Tanja - POLICAJKA U BELOM. ko ne veruje saznace...Zasto se o Zoki nikada ranije nije pisalo a nemoguce da se nije znalo.Drugo,zasto se Zoka nikada nije pojavila u javnosti...emisijama,nije dosla sa advokatima kada se odlucivalo o pritvoru...zasto ce se VENCATI PREKO PUOMOCNIKA jer joj je zabranjeno ,,kao,, ulazak u zatvor zbog ometanja istrage...zato sto je POLICAJKA NA ZADATKU. PRAVDA ZA JELENU I PODRSKA ZA POLICIJU I INSPEKTORE

zoran vukasinovic

02.10.2017 10:44

@Tanja - danas majko zenis svoga sina svoga sindjelica!

mira boskovic

02.10.2017 14:03

@Tanja - bice ludo i nezaboravno!danas majko zenis svoga sina zenos svoga sina nek ti srce ispuni toplina.valjda ce nova snajka bolje srece da bude i ne zavrsi u jarku.boze pomozi!

NADA

02.10.2017 09:24

Bračni drug ima pravo da ne svedoči

exitrade

02.10.2017 10:20

@NADA - Hahaha. Vrh!

GLUMICA

02.10.2017 10:43

@NADA - KAO I BRAT,OTAC,MAJKA,DETE...i sta sad? Sve ce biti optuzeni za saucesnistvo sem Jane i Zoke POLICAJKE ciji se identitet krije dok ne pocne sudjenje a mozda i tada.VOLSEBNO CE NESTATI IZ NJEGOVOG ZIVOTA kada zavrsi posao i dodje do istine.

meda

02.10.2017 12:15

@NADA - Pravo u centar.

Katarina Ostojic

02.10.2017 12:17

E mladenci moji. Posto sam svedok vase ljubavi. Bicu vam kuma na vencanju. Gledacu da zazmurim i cekam da se Jelena posle svega pojavi živa.

magicna krpa u astralnoj projekciji

02.10.2017 15:26

@Katarina Ostojic - onda druga kuma jer je samo jedna kuma Vera

GLUMICA

02.10.2017 15:39

@Katarina Ostojic - uz duzno postovanje menjajte profesiju.avas kao privatnog detektiva nasamarili su Zoka i istrazitelji,I NE GURAJTE NOS GDE VAM NIJE MESTO. podrska za Teodoru ,Janu da izdrze jer KRAJ JE BLIZU...mislim na resenje misterije ko vam je ubio Jelenu. U zatvoru je jedan od njih.

ddd

02.10.2017 13:53

Javnost interesuje ko je UBICA a ne zenidba

Jelena

02.10.2017 19:04

@ddd - Svaka cast ddd! Ovi natpisi o zenidbi jos samo sto ne pozovu siroke narodne mase na svadbu i da zahtevaju koji svadbeni poklon da kupe. Ove ZENIDBENE vesti o coveku koji je osumnjicen za ubistvo supruge su u najmanju ruku degutantne. Sta god mu je motiv da se ozeni, ljubav ili mogucnost pribavljanja informacija ili prikrivanje informacija meni se zeludac dize na ovu vest.

blajt

02.10.2017 14:14

kad se ova Zoka pojavi negde na tv i progovori, pa da poverujemo u to da ona kao lik postoji, ovako deluje kao da se ova zena samo slika,a da njene objave pise neko drugi - neko ko se trudi da deluje sto prostije, i kome je zadatak da onog Zorana dodatno unizi. Sve sto ona na dalje bude izjavila je diskutabilno, jer slika gde su kao zajedno je montaza, njegova glava je fotosopom dodata na tu sliku (ramena su mu sira od kosarkaskih, hit)..sta god da je ovde istina, ova zena je jedna velika laz!

juka

02.10.2017 15:39

pozdrav tebi anđo/ako su dovodili neku osobu taXIJEM NE MORA DA ZNACI DA JE BILA BAS OVA.A i moze.Onda su je krikli vesto godinu i pol.Bas me zanima koja je ova?Jako je cudna ta priča.ako nije pandurka saucesnik zločina je 100 posto.nema sumnje.umesana je u zločin.

Tuto-kompleto

02.10.2017 15:41

Lepo,imamo sada ozbiljnu garnituru ljudi koji ce resiti ovaj zapetljani slucaj.Detektivke do sada: Ana 007, Agata,Katarina.Novog foreznicara koji deluje malo zbunjeno,ali na pocetku je karijere,mlad je,išliface se.Malo je verna publika podeljena,ali su uporni.Kao porota su jednoglasni! Znaci,slucaj je resen.Samo da drzavni organi potvrde,a sto da ne,pa da isti skup zaseda narednih godina da se dogovori na kakve muke staviti zasad osumnjicenog Zorana!

GLUMICA

02.10.2017 15:52

ANDJO, pa naravno da ZOKA postoji ali u cilju istrage i zblizavanja sa Zoranom i porodicom nije se objavljivalo.ZOKA JE ISTRAZITELJKA na zadatku vec godinu ipo od kada je osnovala GRUPU ZA PODRSKU...i odlicno radi svoj posao.ZAHVALJUJUCI NJOJ I NEKIM DOKAZIMA KOJE JE PRIKUPILA Zoran je tamo gde treba da bude.ovo ubistvo JUKO i Rado nema veze sa SEKTOM vec je posledica PORODICNOG NASILJA

Agata

02.10.2017 18:27

@GLUMICA - Ako je tako sto je odajes Marjanovicims?Da im pomognes tako sto ces ih upozoriti na nju.? Lupetas-ona je pandurka koliko i Zoran

Andja

02.10.2017 18:34

@GLUMICA - Korisnik: Zdravko 17/05/2017 - 09:46 A gde ti je drugi sin? I sto krijes tu zenu?...Vidi ovo Glumice...

Sw

02.10.2017 18:51

@GLUMICA - ona se pojavljuje u javnosti sa montiranom zajednickom slikom, nakon sto je on u zatvoru i ne moze reci koja je njegova istina. Taj podatak cak plasi, nesto jako krupno je u pozadini svega, jer kako bi mediji uopste smeli da objave montiranu sliku?! Ona svakako nije sama u ovome...Hoce li se njegova porodica oglasiti povodom ove osobe; ili bar neki kucni prijatelji, da li je iko nju vidjao tamo pre hapsenja Jeleninog muza? Tkdj, da li je tacno da radi na tv? ako ne, onda nista nije tacno

WYW@GLUMICA

02.10.2017 19:12

@GLUMICA - Zorica nije pandurka,vec realna ljubavnica. Glumice,pratim Vase komentare,ali niste ovde u pravu.Taj "ucveljeni" ima njih dosta, a Pandorina kutija se otvorila i polako se klupko odmotava.Bice tu svacega,pa ce mu trebati jos 5 advokata.Samo se pitam ko ih placa?Odakle nov mercedes,itd.Ipak,zaigrali su se,misleci da je moguce savrseno ubistvo.

šane.

02.10.2017 16:24

pa naravno d izbegne svedoka

Dejan R.Tošić

02.10.2017 18:18

lik je asocijalan,to nije sporno,ali je ne jasno iz kog razloga istražni organi stoje u mestu,materiajlni dokazi i tragovi se moraju ne prestano veštačiti,ako je potrebno uzeti DNK uzorak od svih stanovnika u blizini mesta zločina,od svih učesnika utakmice i gledalaca,ne moguće je ne utvrditi materijalne dokaze,potreban je rad i sredstva za veštačenje uzoraka,a ako nema para,onda tropa.

DRAGUTIN

03.10.2017 00:09

@Dejan R.Tošić - Ima da se večtače onoliko puta koliko je to potrebno.Radi se laganica.a ishod je ISTINA koja je na pomolu.. Tipujem Zorana i celu porodicu Marjanović uključujući "lujku"...Jer sve što su do sada izneli it.d, itd., ne pije vodu. Došao je konačno krajaovom ludilu.Umislili da su veliki igrači, to će biti daleka prošlost....za učinjeno delo monstruozno, najteže kazne,da se Srbija očisti od zla.Ovoga puta Pravosudje je na ispitu časti.Neće prekršiti ni jedan kodex. Stop nasilju nad ženama.

WYW

02.10.2017 19:02

I dalje ne shvatam kakav je to Zoranov morbidan um.Covek je asocijalni psihopata,manipulator,narcis,ali i nestabilna licnost.Medjutim,on to sve nosi od kuce.Dovoljno je videti onog gavrana Poglavicu i Vracaru,kao i Milosa,i vidis da su ljudi u svom sektaskom svetu.Toliko lazi o ljubavi prema Jeci,a on je varao i sada kao "udovac" dao se u promet.Sve to pohapsiti i ispitati,kao i krtice koje su opstruirale istragu.SRAM TE BILO ZORANE,MANIPULATORU I LAZOVU!

Ami

02.10.2017 19:37

Za njega je najbolje da ozeni onog cimera s kojim je u celiji

Agata

02.10.2017 23:40

@Ami - Oženiće cimer njega.

foto

02.10.2017 19:56

ako Zorica Zoka vec prati ovo, moze li odgovoriti na pitanje, zasto je dala u medije fotosopiranu sliku? Hoce li Zoran reagovati na ovo, bez obzira na to da li su u vezi ili ne? Zasto slika na kojoj je dodat njegov lik? Ima li neku sliku njih dvoje koja je original, da nije fotomontaza?