SVE OČI BILE UPRTE U NJEGA Marjanović objasnio zašto se ovakav pojavio pred sudom

Javnost najviše komentarisala njegovu odevnu kombinaciju.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- Dosta mi je život ozbiljan, mračan i težak, pogotovo poslednje četiri godine. Kad mi je život već takav, neka krpice na meni budu svetle i vesele, bar na to mogu da utičem.

Ovako je Zoran Marjanović objasnio ležernu odevnu kombinaciju, roze sako i šarenu košulju, u kojoj se u petak pojavio u Palati pravde, a koju je javnost najviše komentarisala, jer je dosad Marjanović oblačio tamna odela. Podsetimo, pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović u aprilu 2016, a za koje je optužen njen suprug Zoran Marjanović.

Advokat Nikola Dumnić, koji je jedan od branilaca Marjanovića, je objasnio da veštačenje ide naruku njihovom klijentu jer je utvrđeno da je ubica morao da ima tragove krvi na odeći i da je to zapravo najbitnija stvar.

- Veštaci su apsolutno isključili mogućnost da izvršilac ovog krivičnog dela na sebi nije imao tragove krvi, bilo na odeći, bilo u podnokatnom sadržaju. Ovo veštačenje i njihov iskaz treba dovesti u vezu sa drugim dokazima koji postoje u predmetu, a iz kojih nedvosmisleno proizilazi da Zoran nije počinilac ovog krivičnog dela, budući da ni na njegovoj odeći ni u podnokatnom sadržaju nije detektovano prisustvo krvi, ali ni DNK materijal žrtve - rekao je Dumnić.

On je dodao da su veštaci koji su se izjašnjavali osporili tezu optužnice, ostavljajući i mogućnost da je bilo više komada oruđa ili oružja kojima su joj nanete povrede, pa čak i da je bilo više napadača.

- Nisu ostavili mogućnost da je trag krvi u vidu brisotine i slivanja na granju preko puta ostavio bilo ko drugi osim napadača. Zoran evidentno to nije mogao biti jer, da je prešao na drugu stranu kanala, morao bi biti do guše u blatu i vodi, a morao bi imati i tragove krvi, koji bi čak i u slučaju da se prao i brisao bili detektovani hemijskim putem - naglasio je advokat Dumnić.

Brutalno ubistvo pevačice i majke maloletnog deteta Jelene Marjanović desilo se pre četiri godine, a do danas se ne zna ko je odgovoran. Jedini osumnjičeni za ovo krivično delo je njen suprug, koji se nakon deset meseci provedenih u pritvoru brani sa slobode.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi