Zokinom sinu prete smrću!

E. Sadiku - S.Dž. Stojanović | vesti 2018-03-07 07:45:26 2018-03-07 07:45:26

Zorica Zoka Mitrović (32), ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović (33) u Borči, prima pretnje smrću od nepoznatih ljudi, zbog čega živi u stalnom strahu, saznaje “Alo!”.

Privatna arhiva

Kako saznajemo, ona je pretnje počela da prima nakon Zoranovog hapšenja u septembru prošle godine, a prestale su da joj stižu početkom januara.

- Zorica je primila veliki broj pretećih poruka, od kojih je većina njih prijavljena u policiji. Jedna od njih, koja je upućena njenom sinu, glasi: “Kopile treba iseći na komade da ne izraste u monstruma!” Utvrđeno je da je jednu preteću poruku uputila žena. U ostalim pretećim porukama, koje je Zorica dobila, preti se njoj, ali i njenom maloletnom sinu - kaže izvor našeg lista.

Zoranu vodila grupu na Fejsbuku

Mitrovićeva je dugo vodila grupu podrške za Zorana Marjanovića. “Pokrenula sam na Fejsbuku grupu ’Podrška Zoranu Marjanoviću’ i pokušala sam da ga odbranim od svakodnevnih napada i neistina. Posle nekoliko meseci smo se upoznali i tako je počela naša ljubav”. Ona je negirala da je bila u vezi s njim pre nego što je ubijena Jelena Marjanovi

Naš sagovornik otkriva da su Zorici pretnje pristizale i na njen Fejsbuk profi l, te da ih je ona shvatila ozbiljno, pogotovo zbog straha za dete. Ona se od  tada stalno seljaka i menja mesto boravka zbog bezbednosti. Živi u stalnom strahu za sebe i svoje dete. Javlja se samo najbližim prijateljima i ljudima u koje ima poverenja, a i konsultuje se sa dvokatima. Živi sama sa detetom i svakog puta uplaši se kada joj neko pozvoni na vrata - otkriva izvor “Alo!”.

On navodi da mu je Zorica, uprkos svemu, naglasila da će uvek biti podrška Zoranu Marjanoviću jer “veruje da je nevin”.

Zorica nikad nije živela u kući Marjanovića, a kako je pričala, upoznali su se preko Fejsbuka dok mu je davala podršku - navodi dobro upućen izvor “Alo!”.

On dodaje da je nakon Zoranovog hapšenja, posle Nove godine, ona iznajmljivala stan u Borči.

Detektivka Katarina Ostojić otkrila je za “Alo!” prepisku, koju je imala sa nedavno sa Mitrovićevom, a koja se pretvorila u prepucavanje. U prepisci Mitrovićeva i dalje tvrdi da Zoran nije ubio Jelenu i svu krivicu svaljuje na izvesnog tajkuna! Napisala mi je na Viberu: “Za nekoliko meseci, a možda kada sve bude gotovo (oko ove nameštene priče), videćeš ko je taj tajkun. Onda se javi i meni da mi se izviniš, pa da pijemo kafu. Odgovorila sam joj: “Ma gle, izvini? Ne! Ne tebi, nego nikom. Sve je to moglo da se završi pre hapšenja Zorana. Ona mi je na to sve odgovorila. “Naravno jer Zoran nije ubio nikoga” - kaže Katarina.

U daljoj raspravi Zorica piše Katarini da je “ljudski i hrišćanski, oprostiti i izviniti se”. Ja sam na sve to odgovorila: “Govorila sam vam da idete van i tražite nekog ko će vam pomoći”. Na njeno pitanje: ”Zašto vani?”, napisala sam joj: “Pa, seti se svega rečenog”. Međutim, ona je u poruci poručila: “Pusti te priče, bre. Policija zna sve” i stavila inicijale M. D. - kaže detektivka, koja je radi na slučaju ubistva pevačice “Granda”.

Iako se povukla u tešku ilegalu i kao da je u zemlju propala, Mitrovićeva ne prestaje da iz prikrajka brani Zorana.

- Zoran nije ubica i tačka! Samo je preplašen nasmrt i tačka, a samo deluje kao monstrum. Vidi se, bre, nešto što je montirano. Ovo je montaža - uverena je Zorica.

Kako “Alo!” saznaje, Zorica se posle Zoranovog hapšenja distancirala od Marjanovića, a i podršku na Fejsbuku svela je na najmanju moguću meru. Ona i dalje održava kontakte s njima, ali manje, jer su je tako savetovali advokati. Sada pazi i šta piše jer se ranije dobro opekla - otkiva naš sagovornik.

Priznali ljubavnu vezu

Nakon Zoranovog hapšenja, Mitrovićeva je priznala u izjavi za medije da je u vezi sa Zoranom Marjanovićem.

“Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga vo lim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu”, rekla je ona jesenas za medije.

 

Expand player
Pogledajte više