Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović , Foto: Privatna arhiva

 

Suprug Jelene Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, a optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin, da bi tek sad otkrio i da sumnja na jednog muškarca koji bi mogao da se dovede u vezu sa Jeleninim ubistvom.

Pročitajte još:

 

- Otkad je pušten iz pritvora, Zorana u kući u Borči posećuju prijatelji. Jednom od njih poverio se tvrdeći da zna ko je ubio Jelenu i da misli da je na ulici čak i sreo tog čoveka. Kada ga je prijatelj pitao zašto policija bar ne obavi razgovor s njim, Zoran mu je tvrdio da je taj čovek "nedodiriljiv" jer ga štite neki jako moćni ljudi. On smatra da upravo zbog toga ceo slučaj i dalje tapka u mestu, a krivica se svaljuje na njega - kaže izvor beogradske medije.

Novi tužilac

Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode. Zbog nedostatka dokaza optužnica je još na čekanju, a pitanje je da li će on i biti optužen. Prijatelji koji veruju Zoranu nadaju se da će novi tužilac koji je preuzeo slučaj imati snage da reši ovu misteriju.

- Novi tužilac razmatra sve dokaze prikupljene u istrazi. Zatražena su nova veštačenja, a verovatno će svi svedoci biti opet pozvani na razgovor, ali i neki koji dosad nisu saslušavani. Može se očekivati da se provere i ove tvrdnje koje je izneo Zoran, a ranije je o tome novinarima govorio i njegov otac Vladimir - navodi sagovornik.

 

Božidar Spasić, bivši funkcioner DB, objašnjava da se u javnosti od samog početka istrage proteže misao da je reč o misterioznom ubistvu iza koga kao izvršilac ili nalogodavac stoji javna ličnost koja je jako značajna i moćna, pa je uništavala tragove i pre i posle zločina.

- To će ostati misterija jer je očito da u optužnici koja je podignuta protiv Marjanovića takvih podataka nema niti su takvi podaci negde zvanično izneseni. Da li ta osoba postoji ili ne, nikad se neće saznati - smatra Spasić.

Komentari (11)

x

01.12.2018 22:38

Izgleda da je dogorelo čim je poĉeo da izmišlja.

Agata

02.12.2018 20:05

@x - Počeo?????

ivana

02.12.2018 02:51

Deco, verujete li da Deda Mraz postoji?

Mirkica

02.12.2018 04:45

I meni se cini da ga je video.i to dok je ubica ribao njihovu kuću varikinom,bacao leš na nasip,itd.itd.

peja

02.12.2018 06:16

more smradino jedna kad si znao sto si do sad cutao??? kako mozes to nesretno dete u oci pogledati???? A normalno da znas ko ju je ubio vidis ga u ogledalu svako jutro.... a tragove si unistavo ti i familija ti tako sto ste smiljeno u sumrak pozvali 'pomoc' da je traze mucenicu i tacno si navodio da hodaju tu gde su se mogli naci tragovi. Celu ti familiju u samicu dok ne propevate

Bina

04.12.2018 22:03

@peja - Svaka vam cast na komentaru!

XXX

02.12.2018 08:04

Video samog sebe kako ubija svoju zenu?

Nena ch.

02.12.2018 10:00

Opet lazi Zorana i Marjanovica.

mina

02.12.2018 10:03

Dogoreva progovorices ali i tvoji tatko i brat sa kim ste se dogovorili da ubije Jelenu i koliko vas je ucestovalo u ovom zlocinu

Suzana

02.12.2018 10:07

Dosao je red da ovi Marjanovici u kompletu budu saslusani.Dosta je njihove lazi i podvale da je neko mocan ,samo da naprave jos kao sto je lagao svekar da je imala ljubavnika imala, Marjanovicima se mora suditi vreme je.

Hilandar

02.12.2018 10:25

Dokle bre ovaj marjanovica da laze drzavu celu ,pravi lude sudije a ovaj spsic to je promasaj,srbijo moja I sudije srpske sve marjanovice u zatvor canicku sudskog psihologa is srpske republike dovedite I slucaj je resend ,ja kao obicni laik u kuci marjanovica lezi ubica a svi znaju zbog cega je ubijena I zasto,samo dajte canicki I za mesec Dana zna se ubica,pravda za jecu I Janu I fameliju krsmanovic