Sanja Papić
Alo!/Dejan Briza
Sanja Papić

Alo!/Dejan Briza

Neutešna, Sanja Papić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Ona je na svojim profilima na Instagramu i Fejsbuku objavila fotografiju ubijenog supruga kako u naručju drži njihovu usnulu ćerkicu.

Pročitajte još:

- Podeliću i ovu noć sa zvezdama, prekriću te nebom kad budeš zaspala - napisala je Sanja Papić stih iz pesme „Kao ptica na mom dlanu“ grupe „Piloti“.

Preporučujemo i ovo:

Na crnoj pozadini slike napisala je: „Znam da nećeš doći, ipak čekam te.“

Dragolsav Miša Ognjanović sa ćerkicom

Insta

Dragoslav Miša Ognjanović sa ćerkicom, Foto: Facebook

Miša i Sanja su bili u vezi od 2014, a venčali su se u Parizu u avgustu 2017. godine. Krajem oktobra iste godine, dobili su ćerkicu.

Od prijatelja ubijenog advokata saznajemo da ona ide često na Novo groblje, gde je njen suprug sahranjen.

- Obeležava svaki 28. u mesecu, a mi smo išli na 40 dana i na pola godine. Verujemo da će se jednog dana pronaći Mišin ubica i da će istina kad-tad izaći na videlo. Ako ne sada, onda možda za nekoliko godina - kaže za „Alo!“ beogradski advokat, prijatelj ubijenog Ognjanovića.

Tužni status Sanje Papić

Instagram

Tužni status Sanje Papić, Foto: Instagram

Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je 28. jula prošle godine ispred zgrade u ulici Antifašističke borbe u Novom Beogradu. Izvori iz istrage navode da je praćen skoro deset kilometara pre nego što je ubica u njega ispalio smrtonosne hice.

Te večeri, Ognjanović je sa Petrom (28), sinom iz prvog braka, bio u poznatom restoranu u centru grada. Veruje se da su ga ubica ili njegov saučesnik pratili u stopu. Advokat je ubijen u mračnom prolazu u kojem gde ne postoje sigurnosne kamere.

Ubijen zbog Lukinih poruka?!

Sumnja se da su Ognjanoviću glave došle poruke koje je prenosio od Luke Bojovića, koji se od 2012. nalazi u zatvoru u Valensiji. On je jedini išao u španski zatvor da ga poseti, a Luka mu je bezgranično verovao. Pretpostavlja se da je Bojović preko njega slao važne instrukcije svojim saradnicima.

Čim su advokat i njegov i sin izašli iz automobila i krenuli ka zgradi, prišao im je ubica i pucao. Ranjeni advokat je pao, dok je sina jedan metak pogodio u šaku. Ubica je već počeo da se udaljava od njih, ali se okrenuo i video da je Miša živ, pa se vratio i ispalio u njega još pet hitaca.

Motiv ubistva advokata koji je zastupao Luku Bojovića i njegove saradnike još nije utvrđen.

- Nema dileme da je Ognjanovića ubio profesionalac, koji nije ostavio tragove. Ubica je imao nalog da njegovog sina ostavi živog - navodi izvor „Alo!“.

Istraga i dalje ide u više pravaca, ali se veruje da je Ognjanović još jedna žrtva krvavog rata između crnogorskih klanova - „kavčana“ i „škaljaraca“, kojima je Mišin klijent i prijatelj Luka Bojović bio blizak.