SASLUŠANA ČEDOMORKA IZ POŽAREVCA Živadinka bebu ubila papučom jer je plakala?! Onda je pomenula da je rodila BLIZANCE i nastao je haos

Više javno tužilaštvo u Požarevcu juče je nakon saslušanja zatražilo pritvor za Živadinku Stojković (23), koja je osumnjičena da je u noći između četvrtka i petka ubila svog četvoromesečnog sina L. V. u selu Mustapić kod Požarevca.

Živadinka Stojković
Živadinka Stojković, Foto: Alo!

Stojković je u petak nazvala svoju rođaku i ispričala joj da njena beba ne diše, te da će se ubiti jer je njen sinčić umro. Nakon toga ona je pobegla, a rođaka je pozvala policiju, koja je u njenoj kući zatekla mrtvu bebu u kolicima.

Htela da se ubije

- Posle toga počela je potraga za majkom. Nekoliko sati kasnije ona je nađena kako luta ulicama sa nožem u ruci. Policajci su tada počeli pregovore sa njom u nameri da je nateraju da se bezbedno preda, pošto je pretila da će se zaklati i da će iseći vene. Međutim, policijski službenici su na kraju uspeli da joj priđu i da je uhapse - kaže izvor upućen u slučaj.

Prema njegovim rečima, Živadinka je na saslušanju u policiji pričala nepovezano i više puta je menjala iskaz, ali je na kraju rekla "da je ubila bebu jer je plakala".

- Živadinka nije znala da objasni ni šta je sa njenom drugom bebom, odnosno sa blizancem ubijenog L. V. Ona je rekla da je imala blizanačku trudnoću, ali da je jedna beba preminula još u stomaku. Posle je ispričala da je ipak rodila obe bebe, ali da je jedna preminula u bolnici. Ispostavilo se da je istina da je Živadinkina druga beba rođena živa, ali sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, zbog kojih se još uvek nalazi u bolnici - kaže izvor.

Teško ubistvo

Prema rečimaizvora, osim što je zatražilo pritvor za Živadinku, tužilaštvo je predložilo i da se obavi neuropsihijatrijsko veštačenje majke, koje će pokazati da li je ona bila svesna i uračunljiva u momentu kada je usmrtila dete.

- Njoj se zasad na teret stavlja krivično delo teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora - kaže izvor. J. I.

Priznala zločin: Udavila bebu papučom

Prema nezvaničnim informacijama, Stojkovićeva je u policiji priznala da je ubila bebu.

- Navodno je rekla da je beba plakala, a da joj je onda stavila papuču na nos i usta i tako je ugušila. Međutim, kada su je pitali zašto je to uradila, ponovo je počela da priča o svom drugom detetu - rekao je izvor.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi