nasilje, barajevo
Printscreen
nasilje, barajevo

Printscreen

nasilje, barajevo, Foto: Printscreen

 * Devojčica A. M. (15), koju su vršnjakinje šamarale, tukle i maltretirale u školskom dvorištu u Barajevu, svakog dana trpi nasilje

* Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak, na kojem se vidi kako A. M. trpi šamaranje još jedne nasilnice

* Devojčica živi u teškim uslovima i stalno trpi ponižavanje

Državo, reaguj! Devojčica A. M. (15), koju su vršnjakinje šamarale, tukle i maltretirale u školskom dvorištu u Barajevu, a čiji je snimak uzburkao javnost, očigledno svakodnevno trpi nasilje od svojih vršnjaka. Na društvenim mrežama pojavio se novi snimak, na kojem se vidi kako A. M. trpi šamaranje još jedne nasilnice. Ona joj ponavlja: „Šta si rekla!“, dok ostali, kao i na prvom snimku koji je dospeo u javnost, sve posmatraju i glasno se kikoću.

Devojčica koju su vršnjakinje tukle u Barajevu maltretirana i van škole?! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 17:03 Na društvenim mrežama pojavio se navodno novi snimak maltretiranja devojčice na kojem se vidi kako joj druga udara šamare. Nasilje, Foto: Youtube printscreen Video je objavljen na Instagramu, a navodno je u pitanju ista devojčica koju su nedavno druge tukle u dvorištu škole u Barajevu.

 

- Devojčica koju su vršnjakinje pretukle u dvorištu OŠ „Knez Sima Marković“ u Barajevu svakodnevno doživljava nasilje i van škole! Ovo je strašno i jezivo, i ovo mora prestati! Ona očigledno trpi svaki vid maltretiranja. Kako psihički, tako i fizički! Ona je degradirana i van škole, u svakom smislu! Aman, državo, učini nešto! Ova devojka koja muči ovu devojčicu je potpuno nova osoba u ovom slučaju! Što znači da postoji čitava grupa ljudi koja muči ovo jadno biće - objavljeno je juče na Instagramu uz novi snimak maltretiranja.

nasilje, barajevo

Printscreen

nasilje, barajevo, Foto: Printscreen

 

Kako saznajemo, devojčica živi u teškim uslovima i stalno trpi ponižavanje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ima brata koji je bolestan, a tata joj je umro. Živi s majkom koja se muči i bori za svoju decu. Ovu je za osudu, nasilnike treba kazniti - navodi naš izvor. Kao mogući uzrok maltretiranja siledžija navodi se siromaštvo i oskudnost u kojoj živi devojčica zbog čega je postala žrtva.

Policija je podnela krivične prijave protiv I. O. (15) i D. I. (14) zbog nasilničkog ponašanja, jer su u dvorištu OŠ „Knez Sima Marković“ maltretirale A. M. (15).

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari