UKLETA ULICA NA ZVEZDARI KRIJE JEZIVU TAJNU Zgradu pored one u kojoj živi bankarka Ljubica, sagradio je investitor Zoran Trifunović. Priča o njemu je JEZIVA!

U ulici gde se napad dogodio živeo je i Neđeljko Đurović, Ubica sa Tvitera.

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Nakon pucnjave na bankarku usred bela dana na Zvezdari, zaključeno je da je taj kraj veoma problematičan

* Neki ljudi koji žive u blizni smatraju da je čak i uklet i nebezbedan za život!

* Posebno zabrinjava priča o investitoru Zoranu Trifunoviću

Direktorka Sberbanke Ljubica Mićić (40) ranjena je u sačekuši u Banjskoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara. Zasad nepoznati napadač prišao je Mićićevoj na motoru i ispalio joj tri hica u noge. Detalji još uvek nisu poznati, a prema poslednjim informacijama ranjena bankarka odbija saradnju sa policijom zbog čega se sumnja da zna ko je napadač i da pokušava da ga zaštiti.

STANARI NJENE ZGRADE U STRAHU Nakon što je upucana, bankarki Ljubici je prišao komšija. Nikome nije jasno zašto mu je rekla jednu rečenicu!

Međutim, ono što je potpuno bizarno jeste podatak da je zgradu pored one u kojoj živi bankarka Ljubica Mićić, sagradio investitor Zoran Trifunović koga je u septembru 2018. ubila Stojanka Stojanović, poznata kao baka Coka.

 

U ulici gde se napad dogodio živeo je i Neđeljko Đurović, Ubica sa Tvitera, koji je krajem januara ove godine iz čista mira nožem izbo studenta Miloša Mileusnića.

Neđeljko Đurović
Neđeljko Đurović, Foto: Instagram

Taj zločin šokirao je celu Srbiju jer se dvojica mladića uopšte nisu poznavala, a Đurović je izašao iz svog stana i na ulici prvog na koga je naleteo (nesrećnog Mileusnića) izbo nožem iz još uvek nepoznatih razloga.

Takva povezanost ova tri slučaja po mišljenju mnogih komšija nije slučajna i kažu da je reč o vrlo čudnim okolnostima, pa zbog toga čak smatraju da je život u tom kraju postao krajnje nebezbedan.

Komšije su zabrinute za bezbednost, a poslednji u nizu događaja samo je podgrejao njihove sumnje i vratio stare strahove.

VOZAČ VAN SEBE OD ŠOKA Horor detalji jezive nesreće na Novom Beogradu u kojoj je žena ostala bez noge i ruke!

Bonus video

Horder na Zvezdari

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi