Zgodna PEVAČICA mu posvetila čuveni hit, on je ostavio, a onda se pojavila plavuša

D.Ć.-J.Š. | vesti 2018-08-10 14:32:01 2018-08-10 14:32:01

Ludele su za njim!

Alo! Arhiva

Na Aleksandra Avramova Avrama (42), bivšeg šefa obezbeđenja Ljubiše Buhe Čumeta (54), pucano je 7. avgusta iz „kalašnjikova“, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi. Policija traga za dvojicom napadača, koji su na putu Kupinovo-Obrež, oko 21.30, na njega ispalili 10 hitaca iz automobila u pokretu!

Istragu vodi policija u Pećincima, a automobil „audi A 8“ Avramova je na veštačenju. Telohranitelj je juče za „Alo!“ izjavio da je u Surčinu i da se ne plaši za sebe.

- Nemam problema sa suprugom i jedino strahujem za svoju porodicu - kratko je rekao Avramov.

On je do pre osam godina bio šef Čumetovog obezbeđenja, a onda je otvorio svoju vinariju i počeo da sarađuje sa fudbalskim menadžerima.

Avramov je i predsednik međunarodne organizacije „Kobra“, čiji pripadnici, između ostalog, štite političare, tajkune i glumice. Kao saznajemo, dok se nije oženio, bio je u vezi sa nekoliko naših poznatih pevačica.

- Jedna zgodna crnka mu je čak posvetila pesmu, koja je ubrzo posle premijernog izvođenja postala megahit. Toliko je bila zaljubljena u njega, ali je on ipak ostavio. Teško ga je prebolela. - kaže naš izvor blizak Avramovu.

Ona je sada udata i ima dvoje dece, ali Avramov ne želi da govori o ovoj emotivnoj vezi koja je započela u vreme dok je bio Čumetov telohranitelj. 

- Avramov je takođe bio u vezi sa jednom zgodnom pevačicom, plavušom, koja je sada pomalo zaboravljena, a sestra je od strica jedne naše pop pevačice. Takođe je bio u emotivnim vezama sa jednom glumicom, a na njegov šarm pale su još neke beogradske dame - kaže izvor Alo!

Expand player
Pogledajte više