"POKREĆU IH MOĆ I NOVAC, ŽENE POSMATRAJU KAO SEKSUALNE OBJEKTE" Žestoka reakcija Marića i Miletića u studiju: Mileni ovo samo može doneti štetu!

Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije gostovao je jutros u Jutarnjem programu TV Happy, gde je govorio o slučaju koji je juče potresao Srbiju.

Dejan Miletić
Dejan Miletić, Foto: screenshoot/TV Happy

Naime, glumica Milena Radulović juče je iznela u javnost da ju je poznati režiser Miroslav Mika Aleksić silovao u periodu kada je imala 17 godina, i kada je pohađala njegovu privatnu školu.

- Ovo je jedan problem koji nije samo naš, vidimo to i u inostranstvu. To pokreće moć i novac, kao da žene posmatraju kao seksualne objekte - rekao je Miletić ističući primer Harvija Vajnštajna u SAD, optuženog za silovanje i zlostavljanje.

- Nakon upisivanja u školu Mike Aleksića, roditelji više nisu smeli da mu se javljaju. To je bila stvar prestiža ko će da završi. Ima tu jako pametnih ljudi, oni bi možda bili uspešni i bez Aleksića - ocenio je Miletić.

U javnosti se juče pokrenulo i pitanje "zbog čega je tek sada izašla u javnost", na šta je Miletić besno reagovao.

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: screenshoot/TV Happy

- To samo pokazuje visok nivo društvene odgovornosti koji ona nosi. Ona je izgradila karijeru, ostvarila se i u Srbiji i u inostranstvu, i više ne zavisi ni od koga. Mileni ovo samo može doneti štetu, njoj ovo ne treba u poslovnom smislu. Svaka joj čast, jer ovo mora da se prekine. Kakva joj je motivacija ako nije da olakša dušu i pomogne mlađim kolegama - rekao je.

Milomir Marić rekao je da bi policija trebalo da ispita šta se sve dešavalo.

- Ko je njega štitio sve ove godine da je mogao da radi to što je radio - rekao je Marić.

- Zamislite taj svet, boriš se da uđeš u glumački svet, radiš, i onda naiđeš na takvu prepreku - rekao je Miletić.

BONUS VIDEO:

.

Povezane vesti

 • Korisnik: DR Gane
  18/01/2021 - 10:58
  Ovo sa budućim glumicama je ,,sitna boranija ,, u odnosu šta se sve dešava budućim pevačicama , ali se za sada o tome još ćuti. Čeka se ,, nulti pacijent ,, koji će pokrenuti i to pitanje !!!!!
 • Korisnik: maca
  18/01/2021 - 09:49
  Kad god je prijavila i treba, samo je trebala ranije ali nikad nije kasno za pedofilčinu da odgovara
 • Korisnik: usan
  18/01/2021 - 08:23
  У уметничким школама је увек таква препрека.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi