Kuća u Sjenici u kojoj se dogodila u tragediji
B. A.
Kuća u Sjenici u kojoj se dogodila u tragediji

B. A.

Kuća, Foto: B. A./ilustracija

B. Č. (39) još 2016. godine prijavila je policiji da su je muž, kum i njegov drug silovali, maltretirali i tukli u jednoj kući u Vojvodini, i to pred njenim maloletnim sinom. Iako je prošlo više od dve i po godine od tada, u tužilaštvu u Novom Sadu kažu da ovaj krivični postupak još u fazi istrage?!

Ove jezive optužbe njen muž, kum i njihov prijatelj su negirali.

Pročitajte još:

Stravičan zločin dogodio se 26. juna 2016. godine u vikendici nedaleko od Fruške gore.

- To što se dogodilo mojoj ćerki je zločin nad zločinima - rekao je M. Č. njen otac za "Srpski telegraf".

On je ispričao da je tog kobnog dana njen muž od koga je pobegla jer ju je tukao, došao kod njih kući, a kada je nije tu pronašao uzeo je njihovog desetogodišnjeg sina i uputio se ka vikendici u kojoj se ona krila.

- Ona je bila tako kako bi se sakrila od muža koji ju je deset godina svakodnevno tukao. On je bio u društvu kuma, koji je krstio mališana, i još jednog njihovog poznanika. Kada su videli da moja ćerka nije u kući sva trojica su se uputila ka vikendici i sa sobom su poveli mog unuka - ispričao je M. Č. On je dodao da su je potom sva trojica silovali i to pred dečakom koji je sve gledao.

Preporučujemo još:

Kako je i nesrećna žena, nakon horora koji je doživela, ispričala za "Blic", muž joj je rekao da "dečak treba da vidi kako se to radi sa ženama".

- Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete. Udarao me pesnicama, šutirao, tukao tušem po glavi, sipao mi vruću supu na glavu, gasio mi pikavce po telu, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos - opisala je B. Č. torturu kroz koju je prošla.

Ipak B. Č, nikada nije potražila pomoć lekara niti prijavila supruga policiji, kako kaže, „iz straha“, što istražnim organima otežava posao.

- U junu me je prebio, pa sam pobegla u vikendicu. Tu me prvo on silovao, zatim kum i na kraju njihov drugar. Kada su završili, muž me je istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek i doveli kući - priča ona.

Sin govorio o hororu

O nasilju je progovorio njen sinčić, nakon čega je njen otac B. Č. u oktobru pozvao policiju potpuno šokiran.

- Fenom joj je palio oči, čupao kosu, čekićem za meso ju je udarao po licu, pesnicama u nos, izbio joj zub, hteo je izbosti nožem, jela je izmet. Mrzeo sam ga i plašio ga se - rekao je dečak policajcima i dedi koji je tada prvi put saznao za nasilje.

Policija je još pre dve godine saslušala njenog supruga i dvojicu njegovih prijatelja po prijavi za nasilje u porodici i silovanje, i prosledila prikupljene informacije tužilaštvu.

M. Č. je za "Srpski telegraf" ispričao da pakao kroz koji je njegova ćerka prošla, uprkos svemu, još nije dobio sudski epilog.

- U policiji u Inđiji postoji krivična prijava, a tužilaštvo ne reagje. Nema kome se nismo obratili za pomoć, ali niko nije prstom mrdnuo - kaže nesrećni čovek i dodaje da neće stati dok se ovaj slučaj ne reši.

 

Komentari (5)

Lidija

01.03.2019 08:33

Sramota Sramota i Greh!!! Kako je ovo moguce u 21.veku pa i pre nekoliko vekova ma pre 2000 g.njih bi na lomacu. Bolesnici bolesni zelim im da im Bog vrati i istera pravdu nad jadnom zrtvom. Samo mi nije jasno kad pozove estradna pevaljka koja je jos bila par puta zatvarana za neki manji incident odmah se reaguje a ovde... E Srbiio sta si dozivela..Boze postedi ostatak.

Irena

01.03.2019 08:39

Pitam se samo sta li njen otac ceka vise? Da je moja cerka u pitanju, do sad bih mu presudila!

Vanesa

01.03.2019 09:48

Bože me sačuvaj neljudi i monstruma!!!

cici

01.03.2019 11:04

Bože Gospode, pa ovo je nešto najstrašnije što sam pročitala... Mnogo mi je žao te žene.. Nemam reči...

Cobra

01.03.2019 11:12

Po meni je ovde jedino dilema, vešala ili doživotna, treće nema. Pitam se samo da li ova žena ima oca bar malo sposobnog ( ako nije previše star), ili braću. U mojoj familiji ne verujem da bi spojio 3 dana leba da jede.