Kuća u Altini, 35.deo, pokušaj samoubistva
D. Ćuruvija, Alo
Kuća u Altini, 35.deo, pokušaj samoubistva

D.Ćuruvija, Alo

Kuća u Altini, 35.deo, ovde je Slavica prerezala vrat skalpelom, Foto: D.Ćuruvija/Alo

Slavica S. (46), koja je posle svađe sa mužem sebi skalpelom prerezala vrat u porodičnoj kući u naselju Altina, u Ulici Ugrinovački put 35. deo, nije u životnoj opasnosti, saznaje „Alo!”. Ona je prebačena u Urgentni centar, a posle ukazane pomoći treba da bude prebačena u Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Međutim, u kući u kojoj je navodno pokušala da izvrši samoubistva niko od članova porodice nije želeo da priča o incidentu. Na vratima kuće u Altini pojavio se muškarac, star oko 40 godina, koji se predstavio kao brat povređene žene, tvrdeći da se ona slučajno povredila u kuhinji! Ženska osoba, koja je stajala iza njega je zabrinuto negodovala što se o tome uopšte piše.

- Ne znam odakle vam to?! Ona živi u drugom stanu sa mužem i tamo je nešto zakačila i povredila vrat. U pitanju je nesrećni slučaj! Nije tačno da će je prebaciti na psihijatriju. Ne znam odakle vam to? – rekao nam je korpuletni muškarac, dok je rukama pokazivao da je malo zarezala vrat.

On nije želeo da priča o događaju, već je insistirao da mu reporter „Alo!“ pokaže novinrsku legitimaciju i da mu kaže odakle nam podaci o incidentu.

- Ja sam takođe policajac! Iz kog ste to odeljenja dobili? Iz Sedmog ili Devetog? I ugasite tu kameru, nemojte da me snimate! Nikakve izajve neću da vam dajem! To se ovde nije dogodilo! - rekao je on, navodeći da ne želi da nam kaže gde živi njegova sestra, a potom je demonstrativno zatvorio vrata i ušao u kuću. 

Istraga o ovm slučaju je u toku. 

Pročitajte još: