TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU! Žena pala sa petog sprata dok je kačila veš! Poslednji ju je video unuk, a od njega je tražila samo jedno...

Tuga!

Novi Beograd, samoubistvo, zgradaa
Novi Beograd, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Strašna nesreća dogodila se danas oko 11 časova u Bloku 70, na Novom Beogradu, kada je padom sa zgrade preminula Kosovka Dodevski (73).

PALA NARKO MAFIJA SA BALKANA Srpsko-crnogorska banda uhapšena u Austriji, umešani i u ubistvo Roganovića?!

Ona je pala sa petog sprata.

Kako se saznaje saznaje, ne zna se zbog čega je došlo do pada, ali sumnja se da slučajno pala kada je kačila veš.

- Jutros sam je poslednji put video, kada sam kretao na posao, pokrio sam je jer joj je bilo hladno i otišao. Ne mogu da verujem - kaže očajno sin Kosovke, Saša Dodovski i ističe da je nesrećnu baku poslednji video unuk.

Prema rečima sina i unuka preminule Kosovke, ona je bolovala od vaskularnog parkinsona, stoga je bila promenljivog raspoloženja.

-Neraspoložena i nervozna je bila jutros kada sam ustao. Uspeo sam da je nasmejem i otišao da nam uzmem neku hranu, želela je burek. Dok sam bio u kupovini, zvao me je otac i rekao da hitno odem kući, komšije su javile da je neko sa našeg sprata skočio - priča potresen unuk Filip Dodovski.

Dodaje i da je upravo on identifikovao telo bake.

- Bila je teže bolesna, ne znam da li je izvršila samoubistvo, jer ništa nije nagoveštavalo da bi to mogla da uradi - kažu Dodovski.

Novi Beograd, samoubistvo, zgradaa
Novi Beograd, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kosovka Dodevski je trebalo da bude smeštena u Dom za stara lica, kažu nesrećni otac i sin.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi