NIJE UPOTREBIO NI PIŠTOLJ, NI NOŽ Žena iz Srbije umrla u Švajcarskoj posle svađe sa mužem! Njena smrt je prava misterija, zbunjena i policija

Policija, kantonalna policija, Hitna pomoć i javni tužilac izašli su na lice mesta, ali mogli su samo da konstatuju njenu smrt

Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo
Zgrada u kojoj se dogodilo ubistvo, Foto: Google street view

Policija je juče, u petak popodne, pronašla mrtvu ženu (60), poreklom iz Srbije, u stanu u švajcarskom gradu St. Galen. Ubrzo je njen muž (66) takođe iz Srbije priveden. Kako je žena umrla, još nije utvrđeno, ali ona nije ubijena ni nožem, ni hicem iz vatrenog oružja.

 

Kako pišu lokalni mediji, svemu je prethodila svađa, koja je eksalirala u petak ujutru. Muž je povredio svoju suprugu, a onda je sam pozvao policiju i rekao da je ona povređena u tokom rasprave. Policija, kantonalna policija, Hitna pomoć i javni tužilac izašli su na lice mesta oko 11 sati, ali mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Čime je on povredio, i možda usmrtio svoju suprugu, još uvek nije poznato, ali u istragu su uključeni Institut za sudsku medicini u nekoliko specijalističkih službi kantonalne policije. Jasno je da vatreno oružje nije upotrebljeno, a po svemu sudeći ni nož, iako su mediji pisali o tome da je hladno oružje izneto iz stana.

 

- Zadatak policije je da negira netačne glasine. Policajci nisu nosili nož sa mesta zločina. Prema dosadašnjim nalazima, nisu upotrebljeni ni nož, ni vatreno oružje, a ne želimo ni da kažemo da je žena ubijena, jer još ništa nije utvrđeno - rekao je Hanspeter Krisu, PR kantonalne policije.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi