HOROR U NOVOM SADU! Žena iz čista mira izbola prodavačicu nožem, a onda je otkriven strašan problem koji ima!

Žena s psihičkim problemima je prolazila Bulevarom i u jednom momentu je prišla ženi za tezgom, nešto joj rekla, a zatim je izvadila nož.

Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija
Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

 

Psihički poremećena žena koja je u poslednje vreme bila akter nekoliko incidenata na glavnim novosadskim ulicama, sinoć je na Bulevaru oslobođenja nožem nasrnula na ženu, koju je prodavala neke sitnice ispred jednog marketa!


Žena s psihičkim problemima je prolazila Bulevarom i u jednom momentu je prišla ženi za tezgom, nešto joj rekla, a zatim je izvadila nož, ubola je i lakše povredila.

ZA TAČNO 4 DANA GA VUČIĆ OTVARA! Ovo je ekskluzivan snimak "Miloša Velikog" dronom! Pogledajte kako izgleda budućnost Srbije!

Napad je prema rečima očevidaca izvršila žena koja već duže vreme pravi probleme na ulicama Novog Sada. Posle napada pobegla je u obližnji market, gde je policija privela. Povređenu ženu je zbrinula Hitna pomoć i kako saznajemo, konstatovano je da joj nije ugrožen život.

Žena napadač je pre oko mesec dana šetala golih grudi centrom Novog Sada, a kako saznajemo, fizički je napala je još nekoliko prodavačica, kao i jednu trudnicu.

 Bonus video: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

 • Korisnik: Nikola
  15/08/2019 - 18:56
  Zanimljivo je to što svi ti sa navodno psihičkim problemima ili ubiju ili zapale ili udave ili siluju..., kako im samo to padne na pamet a ne da slučajno urade nešto dobro, humanitarno ili sl. Jednostavno su potpuno svesni gluposti koju prave, to bre treba samo uza zid i metak u čelo.
 • Korisnik: Goga
  15/08/2019 - 10:44
  Pa sta se čeka? U bolnici joj mesto. Valjda?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi