Nesreća, udes
Rajko Ristić/Alo!
Nesreća, udes

Rajko Ristić/Alo!

Ilustracija: Rajko Ristić/Alo!

Tog novembra 2013. godine, Jolović se kretala "mercedesom" Zrenjaninskim putem nedaleko od naselja Borča, kada je na pešačkom prelazu naletela na Sanju Todorović (22).

Nesrećna Sanja prelazila je ulicu sa svojom rođakom, a automobil koji je vozio levom trakom zaustavio se kako bi devojke prešle. Međutim, Jolovićka koja je bila u desnoj traci ih, po svemu sudeći, nije videla.

Pretpostavlja se da se "mercedes" kretao velikom brzinom te da Jolovićka nije stigla da ukoči, a očevici tragedije su kasnije ispričali da je preminula Sanja odletela 50 metara dalje. Nastradala devojka živela je nedaleko od mesta nesreće s roditeljima, a kobne večeri vraćala se sa sastanka s momkom.

Prema pisanju pojedinih medija, Jolovićeva je nakon udarca izašla iz automobila i nekoga pozvala telefonom, da bi potom sela u automobil i otišla sa lica mesta. Nedugo zatim, na mesto tragedije vratila se sa svojim mužem Nikolom Jolovićem. Ipak, o ovim saznanjima nema zvaničnim potvrda.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

??

A post shared by Jovana Jolovic ♏️ (@jjovana__jo) on Jul 1, 2017 at 12:43pm PDT

Mediji su tada pisali da će biti pokrenut postupak koji će utrvrditi da li je Jolovićka kriva, ali da joj neće biti određen pritvor zbog toga što je u osmom mesecu trudnoće. Sudeći po Jovaninom Instagram profilu posle porođaja je nastavila da živi normalan život uživajući u prvim danima svoje tek rođene ćerke Petre.

Pročitajte još:

Sa druge strane, Živko Todorović, otac tragično nastradale Sanje, rekao je tada novinarima da ga niko iz porodice Jolović nije pozvao nakon tragedije.

Kumovi sa Vučićevićima

Inače, član grupe koja je pala zbog prevare sa stanovima je i Nemanja Vučićević, takođe fudbaler, koji je sa Jolovićima u kumovskim vezama. Prema fotografijama dostupnim na društvenim mrežama Jolović i njegova supruga Jovana su izuzetno bliski sa Nemanjom Vučićević i Polinom Vučićević, Bugarkom koju je Vučićević upoznao na Kipru i sa kojom ima dve ćerke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#kumanijedugme?

A post shared by Jovana Jolovic ♏️ (@jjovana__jo) on Mar 4, 2018 at 1:46pm PST

Takođe, Jolović i Vučićević su istovremeno igrali fudbal u Rusiji, Vučićević u moskovskoj Lokomotivi a Jolović u Torpedu iz istog grada. Tadašnji igrač Lokomotive u intervjuu za domaće medije ispričao je da mu je izuzetno važan blizak odnos koji ima sa Jolovićem.

Podsećanja radi, jedanaest osoba sumnjiči se da su kao organizovana kriminalna grupa na teritoriji Beograda falsifikovanom dokumentacijom preprodavali stanove čiji su vlasnici preminuli, a koji nisu imali zakonske naslednike. Kako je saopštio MUP, osam osoba je uhapšeno, protiv dve je podneta krivična prijava u redovnom postupku, dok se za jednom osobom intenzivno traga.

Uhapšeni su Zoran Ranković, Aleksandar Lalić, Vladimir Milanović, Goran Đurđević, Nikola Jolović, Dragan Živković, Dragan Negovanović, Petar Miščević, Jožef Pavlov i Nemanja Vučićević. Kako je utvrđeno, na ovaj način kriminalna grupa je stekla protivpravnu korist od 30.000.000 dinara.