Nesreća
Alo!
Nesreća

Alo!

Nesreća, Foto: Alo!

Mirno nedeljno popodne u mestu na severu Bačke pretvorilo se u pravi krš i lom kada je njihov sugrađanin Imre Vaci (67) sa svojom drugom polovinom, nakon popijenih par čašica alkohola u obližnjem kafiću, seo u svoj automobil.

Pročitajte još:

Najpre je vođstvo za volanom preuzela saputnica u alkoholisanom stanju koja je ubacivši u rikverc automobilom udarila u drvo. Da đavo ne bi odneo šalu, odmah su zamenili mesta kada je dirigentsku palicu upravljanja vozilom preuzeo Imre.

Preporučujemo i ovo:

Posle uspešne vožnje od stotinak metara, izgubio je kontrolu nad kolima i udario u tablu apoteke i parkirani auto. Pukom srećom niko nije stradao, a na lice mesta ubrzo je stigla saobraćajna policija. Očevici koji su ovaj događaj snimali telefonom kažu da su savetovali sugrađaninu da ne seda za volan u alkoholisanom stanju.

Nesreća

Alo!

Nesreća, Foto: Alo!

- Čuo se jak prasak i bilo je samo pitanje vremena kada će se nešto tako dogoditi. Ali je očigledno da lude sreća prati, iako je mogao da izazove udes sa tragičnim posledicama-pričaju očevici.

Nesreća

Alo!

Nesreća, Foto: Alo!

Kako saznajemo u PU Kikinda, Imre je sa saputnicom zadržan na trežnjenju u Policijskoj stanici i protiv njih će biti podnešene odgovarajuće krivične prijave zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja.