Tatjana Ilić i Željko Petrović
Facebook
Tatjana Ilić i Željko Petrović

Facebook

Tatjana Ilić i Željko Petrović, Foto: Facebook

 

Željko Petrović (52), suprug Tatjane Ilić (39) koja je je preminula u subotu ujutru u Opštoj bolnici u Majdanpeku tokom porođaja, pored velikog bola zbog gubitka voljene osobe, suočava se sa novim mukama.

Pročitajte još:

Prosto je neverovatno da nesrećni čovek, nakon svega što ga je zadesilo, sada muku muči sa birokratijom, zbog koje rođenog sina ne može da odvede kući.

Kako kaže ovaj otac, tek po okončanju predviđene procedure biće u prilici da preuzme njihovog sina Veljka iz bolnice.

Tatjana Ilić

Facebook

Tatjana Ilić, Foto: Facebook

- Veljko se nalazi na Dečijem odeljenju Opšte bolnice u Majdanpeku. Tamo osoblje zaista maksimalno brine o njemu, nemam reči koliko su mi svi ti ljudi izašli u susret. Mogu da ga vidim kad želim, ali dok određena procedura ne prođe, još ne mogu da ga preuzmem iz bolnice - priča Petrović.

Naime, on i Tatjana, koja je preminula na porođaju, živeli su u vanbračnoj zajednici.

Preminuo po prijemu! Lekari su učinili sve što je u njihovoj moći!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 05.09.2019. 16:59 Tuga! Bolnica, Foto: Alo!/Dejan Briza Pešak star oko 40 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći na Iriškom putu kod Rume. Muškarca je udario i usmrtio autobus. AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019. 17:47 - 04.09.2019. 18:22 Neočekivano!

- U matičnoj službi treba da se regulišu neke stvari, treba priznavanje očinstva i sve to predstoji da se završi, pa ću onda moći da preuzmem Veljka – priča ovaj otac.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!