Policija
Alo!/Z. Gligorijević
Policija

Alo!/Z. Gligorijević

Policija, Foto: Alo!/Z. Gligorijević

Pročitajte još:

 

Terziću je na teret stavljeno krivično delo prevara koju je on tokom suđenja priznao i prihvatio sporazum sa Tužilaštvom, pa mu je izrečna kazna zatvora od dve godine i tri meseca. Prevarant je obavezan da oštećenima vrati osam miliona dinara koje je od njih uzeo, a uz to i da plati novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Policija

Tanjug/Dimitrije Goll

Policija, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Decembra prošle godine ovaj Užičanin je uhapšen prilikom primopredaje 4.422 evra, ispostavilo se obeležanih novčanica, koje mu je njegova 37-godišnja prijateljica dala. Pre ovoga ona je policiji prijavila da mu je u prethodne tri godine, u više naravata, računajući i sumu koja je zatečena prilikom hapšenja, dala ukupno 9.479.200 dinara.

Preporučujemo i ovo:

 

Ovoliki novac u ratama počela je da mu daje 2015. kada ju je on ubedio da je uzrok očeve smrti crna magija koja preti i njoj i njenoj majci. Obećao joj je pomoć, ali za uzvrat tražio novac koji on “treba da da belom magu” da bi ovaj skinuo vradžbine.

U strahu da će nju i majku zadesiti isto što i njenog oca žena mu je slepo verovala i davala mu debele pare, i tako pune tri godine dok nije posumnjala da je Terzić vara.