RAZBILA NAJMOĆNIJI MAFIJAŠKI KLAN NA BALKANU Zbog crne udovice srpske mafije najveći balkanski monstrumi se poubijali među sobom

Odlučna da dokaže da njen muž nije imao veze sa kriminalom, pretila je medijima tužbama, pokušavajući da sakrije mnogo veću tajnu

Ana Simić
Ana Simić, Foto: Printskrin

Ana Simić, žena koja je bila u ljubavnoj vezi sa Sretkom Kalinićem u vreme kada je bio najtraženiji begunac zemunskog klana i koja je svog ljubavnika optužila za ubistvo supruga Cvetka Simića, nije prijavila policiji da joj, kako je tvrdila u sudu, preti njegov otac.

Taj zločin je bio prekretnica u skrivanju odbeglih zemunaca. U celoj priči, koju je u naredna četiri meseca pratila i mafija i policija, izdvajala se Ana Simić, fatalna zavodnica koja je posvađala članove klana.

U februaru 2010. u Zagrebu je nađen zapaljen “mercedes” Cvetka Simića, Aninog supruga, poznatog u podzemlju regiona, kuma Luke Bojovića.

U policiji se u to vreme znalo da Simić po nalogu Bojovića pomaže odbeglim zemuncima.

Dvadeset dana kasnije u zagrebačkom jezeru Jarun nađen je raskomadani leš, a DNK analiza otkrila je da je reč o Cvetku Simiću. Mediji su već brujali o njegovim kriminalnim aktivnostima, a tada se prvi put i čulo za Anu.

Odlučna da dokaže da njen muž nije imao veze sa kriminalom, pretila je medijima tužbama, pokušavajući da sakrije mnogo veću tajnu - ljubavnu vezu sa najvećim krvolokom zemunskog klana Sretkom Kalinićem.

Veza Ane Simić i Kalinića raskinuta je posle ubistva. Međutim, sukob zbog likvidacije Simića između dvojice visokorangiranih članova zemunske bande, Miloša Simovića i Sretka Kalinića, koji su se u Zagrebu krili još četiri meseca posle zločina, kulminirao je 9. juna, kada je Simović u Kalinića ispalio dva hica.

Kalinić je preživeo, a onda su jedan za drugim uhapšeni. Kalinić je propevao u Zagrebu, Simović u Beogradu pošto je volšebno prešao hrvatsko-srpsku granicu.

Kalinić je optužio Bojovića za ubistvo Milana Jurišića u Španiji, a kada je taj iskaz objavljen u medijima, Bojović je pobegao iz Srbije.

I uloga Ane Simić izašla je na videlo. O njoj je progovorio Simović. Tvrdio je da je Kalinić ubio Cvetka jer je bio bolesno zaljubljen u Anu, kao i da je Kalinić lažno optužio Bojovića jer je imao fiksaciju da se “muva oko Simićeve žene”.

Sretko Kalinić
Sretko Kalinić, Foto: screenshot Youtube

A celu ovu bizarnu ljubavnu priču svojevremeno je opisao i kolega Aleksandar Apostolovski:

Ana je imala sve što joj treba da razbije najmoćniji mafijaški klan na Balkanu: usne naduvane na pet stmosfera, grudi oble kao bove na Dunavu, dugu kosu koja se vijori na vetru, koketni osmeh, lakirane nokte i negovanu mirišljavu kožu, uz još neke talente koje ne treba opisivati mlađim osobama od 77 godina, zbog očuvanja tradicionalnih i porodičnih vrednosti.

Zbog te fam-fatal Beograđanke, crne udovice srpske mafije, najveći balkanski monstrumi, poubijali su se među sobom, komadali jedni druge, seckali se na komadiće, a ono malo što ih je preživelo, čami u ćelijama ovdašnjih robijašnica.

Ah, te emocije, što bi se reklo. Ah, ta ljubav prokleta. Zar su te ubice zaista takvi emotivci i papučari? Nema šta, nego jesu! Godinama su pripadnici klana harali Srbijom, kao naslednici Arkanovih formacija. Dilovali su drogu, ubijali suparnike, podmićivali policiju, a potom se godinama uspešno krili od nekoliko regionalnih tajnih službi, posle atentata na premijera Zorana Đinđića, u martu 2003. godine.

I, porokaše se ti krimosi međusobno zbog jedne Ane, koja se muvala sa njih nekoliko istovremeno, pa je tako stvoren perverzan zločinački rebus...

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi