GAZIO PO GLAVI ROĐENU SESTRU I IZBO JE ŠRAFCIGEROM! Žarko podivljao kad je video sestru i bivšu ženu!

Kraj suđenja Žarku Šušiloviću (29) iz Bačke Palanke, okrivljenom da je lane prebio i izbo na ulici u tom mestu rođenu sestru D. Š. (21), i tako pokušao da je ubije, odložen je u novosadskom Višem sudu zbog čekanja na usaglašavanje nalaza veštaka.

Žarko Šušilović
Žarko Šušilović, Foto: Facebook

Naime, na prethodnom ročištu u maju, nakon saslušanja svedoka i veštaka, stručni savetnik odbrane specijalista neuropsihijatrije dr Boris Golubović zatražio je, nakon obrazlaganja osnovnog nalaza stalnih sudskih veštaka, da neki drugi stručni tim detaljnije obavi taj zadatak, što je na kraju ročišta veće i prihvatilo.

Inače, okrivljeni je na početku procesa početkom marta ove godine izneo odbranu i rekao da je optužnicu razumeo, ali i kazao da ne zna da je ubo sestru. Po njegovim rečima, sve je počelo u novembru prethodne godine.

Nakon što mu je određena zabrana roditeljskog staranja i prilaska supruzi, odnosno svađe, njegova sestra, s njegovom ženom i detetom, otišla iz kuće da žive zajedno u podstanarima.

Na poslednjem pretresu u maju, svedok I. K. iz Bačke Palanke izjavio je da je okrivljeni „bukvalno gazio po glavi” svoju sestru dok je ležala na zemlji. Ispričao je da je ona bila ispred njega i da se pri tome nije pomerala. On je dodao da je okrivljeni i pred policajcima koji su stigli na lice mesta, rekao da će je ubiti i da je to zaslužila.

TEŠKA NESREĆA NA IZLAZU IZ BEOGRADA! Prevrnut automobil na autoputu!

PODIGNUTE SVE SLUŽBE U JAGODINI Otac i sin izvršili otmicu, nastala je policijska akcija neslućenih razmera!

Svedok je takođe naveo da je na mestu događaja bila jedna žena, kojoj je rekao da skloni dete koje je bilo s njom da ne gleda takve scene, a kasnije je saznao da se zapravo radilo o supruzi okrivljenog.

Okrivljeni je na početku procesa, početkom marta ove godine, izneo odbranu i rekao da je optužnicu razumeo, ali ne zna da je ubo sestru.

Optuženi je ranije, na otvaranju pretresa, naveo da je njegova sestra pala prvo na šiblje, a možda potom na šrafciger, koji je tad imao kod sebe. Navodno, ta alatka, ukupne dužine oko 16 centimetra, u jednom trenutku mu je ispala iz džepa radnih pantalona, a on ju je pri tome mahinalno podigao.

Takođe, u odbrani je rekao je da se pre pomenutog događaja vratio sa sezonskog posla, pod uticajem alkohola. Naveo je da se, pre svega, zakačio oko novca s ocem, koji je pozvao policiju, pa je seo na bicikl da se „provetri”.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U REPUBLICI SRPSKOJ Kombi pun radnika u kanjonu Tijesno sleteo u reku! Dvoje poginulo

Naišao je ubrzo na ženu s njihovim sinom, a s njom je bio u brakorazvodnom postupku.

Dodao je da sestri, koja je naišla u tom trenutku, vraćajući se s posla, nijednom nije rekao tom prilikom da ću je ubiti, niti joj je prethodno pretio. Pomenuo je da je trotoar bio neravan, pored njega je bilo neko šiblje, pa je smatrao da se ona u tim okolnostima možda povredila. Naglasio je posle svega na njoj nije video krv, a i bio je mrak. Priznao je da ju je udario rukom, ona je mlatarala rukama i pri tome su se grebali, opisivao je sukob pred većem kojem predsedava sudija Slobodanka Gutović.

Okrivljeni je naveo šta je prethodilo događaju, posle kojeg se našao iza brave u pritvoru zatvora na Klisi. Kazao je da su i on i njegova supruga, s kojom se u međuvremenu razveo, bili u vezama iz kojih imaju po jedno dete, ali zatim u braku i zajedničko.

ON JE TRAG KA PRAVOM UBICI Narko-kartel ubio Jelenu! Javio nam se čovek iz Šumadije i izneo šokantne tvrdnje! (FOTO)

TRAGEDIJA U SELU STRUGANIK KOD MIONICE Muškarac (65) poginuo dok je istovarao kamen iz kamiona!

Rekao je da smatra da bi se odnosi između supruge i njega sredili da sestra nije otiša da s njima stanuje te da ima utisak utisak da je ona doprinela rasturanju njihovog braka. On je kazao da se dana iz optužnice, polovinom jule predveče, normalno pričao sa suprugom, kad je njegova sestra izašla i autobusa i prišla.

NAGAZIO 270 km/h NA GAZELI! "Džabe kad je konj za volanom! Sine gde si bio kad su delili mozak!" (VIDEO)

Rekao joj je da hoće da popriča s njom, s obzirom na to da su imali poremećene odnose, a ona mu je odgovorila da nemaju o čemu da pričaju i da će zvati policiju, mada mu nije bilo jasno zbog čega. Naveo je potom da je sestru udario pesnicom jer je krenula na njega i mahala rukama.

Nastavak suđenja, odnosno očekivano iznošenje završnih reči, zakazan je za 23. decembar.

Bonus video - Požar kod Starog dvora!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi