Vračanje, veštica, magija
Profimedia
Vračanje, veštica, magija

Profimedia

Magija, Foto: Profimedia

Aleksandra (34) i Stevica (38), bračni par iz Obrovca kod Bačke Palanke, priznali su u tužilaštvu da su varali ljude uveravajući ih da skidaju crnu magiju i tako zaradili ogromnu svotu novca!

Kako piše "Kurir", oni su nakon hapšenja sklopili sporazum o priznanju krivice sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Vranju, na osnovu kojeg je Aleksandra osuđena na šest meseci kućnog zatvora i novčanu kaznu, dok je Stevica osuđen na godinu dana kućnog zatvora.

- Njih dvoje će oštećenoj ženi iz Vranja morati da vrate 750.000 dinara, koliko su od nje na prevaru uzeli. Trenutno se nalaze u svojoj kući u Obrovcu, u kojoj će i služiti zatvorsku kaznu. Apsurdno je to što su oni tu kuću renovirali i opremili novcem koji su najverovatnije zaradili vradžbinama, odnosno skidanjem crne magije. Ko zna koliko su ljudi prevarili, ali je jasno da su prevarom zaradili ogromne pare pošto je njihova kuća luksuzno opremljena - kaže naš sagovornik i dodaje da se Nikolići nimalo nisu nasekirali zbog hapšenja.

- Juče su čak slavili Stevičin rođendan. Okupili su rođake i društvo i slavili uz bogatu trpezu i muziku - kaže sagovornik.

Meštani Obrovca ogorčeni su što će supružnici zatvorsku kaznu služiti kod kuće.

- Godinama su se baškarili i bahatili po selu. Redovno su bili okićeni zlatom i hvalili se novcem. Tek da im vidite vozni park. Voze najskuplje automobile - BMW, "porše", "mercedes". Jasno nam je da su taj novac najverovatnije stekli varajući bolesne i nesrećne ljude, koji su im verovali i koji su se nadali da će im oni razbiti zle čini. Međutim, oni su obični prevaranti, koji su samo gledali svoju korist - kaže komšija.

Komšije u šoku: Oni su fini ljudi

Najbliže komšije Nikolića juče su bile šokirane njihovim hapšenjem.

- Nismo znali da se bave crnom magijom. Znamo da je Aleksandrin otac bogat čovek. On je muzičar, svira u inostranstvu i dobro zarađuje. Fine su komšije, kulturne i šokirani smo njihovim hapšenjem - rekao je komšija.