Taksi, vozač, Kikinda
Alo!
Taksi, vozač, Kikinda

Alo!

Taksi, vozač, Kikinda, Foto: Alo!

Večeras oko 19 časova do neprepoznatljivosti izgorelo je taksi vozilo u Kikindi na raskrsnici ulica Zmaj Jovine i Ive Lole Ribara. Sivi automobil marke „citroen xsara picasso“ zapalio se usled neispravnih gasnih instalacija koje su prouzrokovale i zapaljenje elektro instalacija, a vatra je vozilo potpuno unuštila. Očevici koji su šoku navode da je vatra u trenutku buknula kao eksplozija.

Pročitajte još:

- Čulo se kao da je detonirala neka eksplozivna naprava - kažu uzrujani stanovnici okolnih kuća koji su se okupili oko uništenog automobila.

Taksi, vozač, Kikinda

Alo!

Taksi, vozač, Kikinda, Foto: Alo!

Kako nezvanično saznajemo, do eksplozije je došlo kada je vozač „Sprint“ taksija, Radovan Radak (60), upravljao automobilom u kojem je bio sam i uputio se da preveze klijenta. Vatrogasci su brzo izašli na teren, ali je auto bio već u plamenu, a vatra je prouzrokovala nepopravljivu štetu u veoma kratkom periodu.

Preporučujemo i ovo:

- Sreća je da je taksista bio sam u automobilu i da nije povređen-navode pripradnici Vatrogasne službe koji su pola sata gasili razbuktalu vatru, dok se miris plina širio sa mesta događaja.

Taksi, vozač, Kikinda

Alo!

Taksi, vozač, Kikinda, Foto: Alo!

Na teren je brzo izašla i patrola policije koja je obezbedila mesto i izvršila uviđaj. Saobraćaj na prometnoj raskrsnici ulica Zmaj Jovine i Ive Lole Ribara u Kikindi bio je u jednom delu zatvoren oko sat vremena. Na mesto događaja izašla je i šlep služba koja je odvezla izgorelo vozilo.