Auto gori u Jerkoviću
Screenshot YouTube
Auto gori u Jerkoviću

Screenshot YouTube

Auto gori, Foto: Ilustracija

Parkirani automobil zahvatio je požar u noći između 23. i 24. marta u doljevačkom selu Pukovac, potvrdili su u Policijskoj upravi Niš, ali nema zvanične potvrde za tvrdnje vlasnika da je to učinio isti čovek koji ga je pre više od mesec dana napao nožem i povredio.

Pročitajte još:

U policji objašnjavaju da su prijavu o zapaljenom automobilu primili 10 minuta posle ponoći i da je njihova ekipa odmah izašla na lice mesta.

Niko nije povređen, izgoreo je prednji deo vozila oko motora i kontrolna tabla. Vatrogasci su brzo ugasili požar. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i intenzivno radimo na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja - kažu u PU Niš.

Vlasnik automobila Marjan Milenković sumnja da je požar podmetnuo čovek koji ga je pre nekog vremena napao i opljačkao.

- Upao je u moju kuću u Pukovcu, sačekao me i nožem naneo teške telesne povrede. Oduzeo auto, televizor i sony. Bio je u bekstvu nekoliko dana, a zatim je uhapšen i određen mu je pritvor. Međutim, pušten je i možda može i da me ubije - kaže Milenković.

Milenković za Južne vesti kaže da je zabrinut za svoju bezbednost, a u policiji da nemaju informacije o povezanosti ova dva dela.