Marina Petković
Privatna arhiva
Marina Petković

Privatna arhiva

Marina Petković, Foto: Privatna arhiva

Vaspitačica Marina Petković koju je žandarm Pavle Rakonjac razneo bombom, biće sahranjena danas na Novom groblju u Novoj Pazovi.

Od utorka, 21. januara kada se rano ujutro saznalo da je Rakonjac razneo sebe i nju, Marinini najmiliji, rodbina i prijatelji se opraštaju od svoje mezimice.

To su učinili i putem čitulja koje su jutros osvanule.

Osim informacija kada je preminula i kada će biti sahranjena, otac Ljubomir, majka Marica, brat Milan i baba Cvita u neizmernom bolu napisali su:

Čitulje poginuloj Marini Petković

Printskrin

Čitulje poginuloj Marini Petković, Foto: Printskrin

- Večno ćemo čuvati uspomenu na tvoj plemeniti lik i dobrotu. Počivaj u miru, neka te čuvaju anđeli. U neizmernom bolu, tvoji najmiliji: otac Ljubomir, majka Marica, brat Milan i baba Cvita - napisali su u jednoj čitulji.

Na ovaj način od Marine su se oprostili i stric, strina i braća.

Čitulje poginuloj Marini Petković

Printskrin

Čitulje poginuloj Marini Petković, Foto: Printskrin

- Zauvek ćeš biti u našim srcima. Počivaj u miru.

Kako su ispričali njeni poznanici, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija decu su pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim rečima, po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. Posle dugogodišnjeg rada u obdaništu u Staroj Pazovi, u septembru 2019. godine Marina iznenada napušta taj vrtić i prebacuje se da radi u rodnom mestu.

Nezvanično, tamo se zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala četiri meseca, a pre manje od mesec dana je prešla u vrtić blizu porodične kuće. Poznanici sumnjaju da je to uradila da se ne bi više viđala sa Pavlom.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije hteo da se razvede od žene zbog nje. Kobnog dana nesrećnu devojku odveo je na stari Vojni put gde slabo ko zalazi i u naletu rastrojstva aktivirao ručnu bombu i oboje ih usmrtio.

Pavle će biti sahranjen u Staroj Pazovi.

 

Komentari (2)

novembar

23.01.2020 19:39

Tragedija velika, tek je bio zivot pred njom.

Malecka

25.01.2020 14:52

Velika šteta. Brak ne valja,a ostaje u njemu. Videći da će izgubiti onu koju zapravo voli,oboje ih odvodi u smrt. Možda bi realno bilo i da su ih sahranili zajedno. Svakako kraj žene neće biti sahranjen. Ona će sada pun gas. Pišite šta hoćete,ovo je realno