Bojan Milovanovic
Facebook
Bojan Milovanovic

Facebook

Bojan Milovanovic, Foto: Facebook

Bojan Milovanović (29) iz Kozarske Dubice, koji je rano jutros ubijen u tuči dve grupe mladića u Banjaluci, stradao je od uboda šrafcigerom u glavu, potvrđeno je u MUP-u RS.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Krvavi obračun odigrao se u 3.15 časova kod parka Kupusište. Zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Milovanovića uhapšeni su Goran Bilčar (27) iz Trna, koji se tereti kao direktni izvršilac ubistva, i Marko Mihajlović (27) iz Banjaluke.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je ubijeni Milovanović s društvom bio u noćnom provodu, a nakon toga su svratili u pekaru da nešto pojedu.

Bojan Milovanovic

Facebook

Bojan Milovanovic, Foto: Facebook

Tu su se istovremeno zatekli osumnjičeni Bilčar i Mihajlović, i svi su bili pod dejstvom alkohola. Njima je navodno zasmetalo to što su Milovanović i njegovi prijatelj pevušili ispred pekare, pa su počeli da im dobacuju.

Nakon kraćeg verbalnog sukoba jedna od grupa je sela u automobil, da bi druga krenula za njima i zaustavili su se u blizini Kupusišta. Nakon toga je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više mladića.

Udarci su sevali na sve strane, jedni druge su ganjali po ulici i u tom opštem metežu jedan od osumnjičenih je navodno šrafcigerom nasrnuo na Milovanovića. Ubo ga je dva puta, a koban je bio ubod u glavu, usled čega je Milovanović na mestu ostao mrtav.

Komentari (2)

Vladimir

19.10.2018 09:00

Tuga :(

Mira

19.10.2018 09:19

Ono kad se rodis, odgojis od 3kg, edukujes i max domet ti bude da povredis drugog coveka. Greota sto si se rodio