Ksenija Pajčin
Screenshoot Youtube
Nebojša Tubić Žabac

Alo!/Rajko Ristić

Nebojša Tubić Žabac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Nebojša Tubić zvani Žabac, poslednji preživeli žestoki momak novosadskog podzemlja, otkrio je da je noć pre ubistva video pevačicu Kseniju Pajčin, koju je hicima iz pištolja usmrtio tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda, pa na isti način presudio i sebi.

Tubić, koji je bio hapšen zbog sumnje da je pretukao investitora Spasoja Milićevića (63), a koji je umro od zadobijenih povreda, rekao je u emisiji na kanalu Balkan info da ga je pevačica 15. marta 2010. poljubila u usta pred Filipom, što je manekena razbesnelo, prenosi "Srpski Telegraf".

- Bio sam sa Gocom Božinovskom u klubu XL. Ksenija dolazi sa Kapisodom, prilazi mi i poljubi me. Ljubomorna Goca, ljubomoran Kapisoda. Oni su se tu posvađali gadno. Ja mislim da je neko njemu napunio glavu da je ona bila trudna s njim i da je pobacila. Verovatno je bio na nekim drogama i svađali su se, ona je njega napadala da on nju vara jer je i ona bila ljubomorna. Ne mogu da verujem da je bio sposoban da je zbog te sitne čarke ubije i da izvrši samoubistvo. Čini mi se da je tu samo bila neka droga u pitanju - ispričao je Tubić, koji je svojevremeno bio u vezi s Pajčinovom.

Ksenija Pajčin

Screenshoot Youtube

Ksenija Pajčin, Foto: Screenshoot Youtube

On je otkrio i da je Kapisoda jednom prilikom udario pevačicu, nakon čega je Tubić burno reagovao.

- Išao sam u klub, uđem u lift, kad tamo Ksenija i Kapisoda. Kaže ona meni: "Što se ti meni ne javiš?" Kažem ja: "Kako da ti se javim kad si s dečkom?" A ona će na to: "Nije mi to dečko, to mi je modni kreator". I on je udari laktom. Ja tu popizdim i kažem: "Alo, dečko, još jednom je udariš preda mnom, iščupaću ti ruku i tući ću te tom tvojom rukom" - rekao je Žabac.

On je dodao da je pevačica potom malo više popila i prkosila dečku.

- Pokazala je Kapisodi prstom na mene i rekla: "On me je silovao pet puta na veče kad sam imala 18 godina". Dečko je onako samo gleda, shvata da ga provocira - priseća se Tubić.

Komentari (2)

Kolin

06.07.2018 01:54

Pa i Zabac je bio sa njom kad je ona imala 17 god, to je Zabac rekao jos pre godinu dana kod Marica. Ona je bila takav tip zene, nije birala i menjala je muskarce kao carape. Uopste nije imala veze, nego samo prolazne avanture. Takodje i Joca Amsterdam, Vanja Bokan, Zvezdan Slavnic samo su neki od zestokih momaka...

Vuki

06.07.2018 02:51

Zabac, takozvani Forest Gamp..