BURA U LESKOVCU SE NE STIŠAVA Za tragičnu Sanelinu smrt porodica krivi lekare. Iz Hitne pomoći demantuju optužbe: "Plačući je pozvao ženski glas..." (FOTO)

Samohrana majka odgajala maloletnu devojčicu

Sanela Kadrić
Sanela Kadrić, Foto: Facebook

*Za tragično nastradalom ženom ostala maloletna devojčica

*Podizala ju je samohrano

*Kobni ujed se desio na terasi dok je Sanela (38) prostirala veš

 

Otac i braća Sanele Kadrić, Leskovčanke koja je u petak preminula od ujeda stršljena, najavili su podnošenje krivične prijave protiv leskovačke Službe Hitne pomoći, jer kako tvrde, lekarima je bilo potrebno više od pola sata nakon poziva da dođu i ukažu pomoć nesrećnoj ženi.

Oni za portal Jugmedia kažu da su juče popodne, nakon ujeda, čak tri puta zvali Hitnu pomoć, ali da su im rekli da se "ne bune i ne prave paniku bez razloga".

- Pozvali smo tri puta Hitnu medicinsku pomoć, ali smo dobijali odgovore da to nije ništa, da će proći, da žena treba da se odmori i da ne paničimo - pričaju rođake Sanela Bećirović, Jasmina i Atidža Jašarević.

MILAN IZREŠETAO DILERA, PA GA OVERIO HICEM U GLAVU Ubrzo je počeo da kruži oko leša, baulja po njivi i mahnito prevrće seno - Otkrivamo šta se stvarno desilo na Avali!

Navode da su posle neuspešne komunikacije sa službom Hitne medicinske pomoći pozvali Sanelinog brata od strica koji je veoma brzo stigao svojim kombijem.

Smestili su Sanelu u kombi i brzo krenuli ka Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice. Međutim, kod Crkve pod šatorom je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći koji su ženu prebacili u sanitetsko vozilo i prebacili do bolnice.

U Urgentnom centru su zdravstveni radnici skoro 40 minuta pokušali da pomognu Saneli, reanimacijom i injekcijama adrenalina (epinefrina), ali na žalost, nije joj bilo spasa.

Direktor Doma zdravlja Slaviša Božić rekao je da je sanitetsko vozilo hitne pomoći presrelo na putu privatni automobil i žena koju je ujeo štrljen prebačena je u medicinsko vozilo, gde je na putu do urgetnog centra Opšte bolnice pokušana reanimacija.

KAŽU DA JE BIO OPSEDNUT! Petar je govorio da ga je stigla KLETVA, Desu nazivao vračarom, a na KRVAVI PETROVDAN uzvikivao samo jednu rečenicu!

Iz urgentnog centra je, pak, Jugmedii rečeno da takvog slučaja nije bilo.

Božić navodi da su svi pozivi hitnoj pomoći snimljeni i da ta služba ne snosi nikakvu krivicu.

Sanela Kadrić
Sanela Kadrić, Foto: Facebook

- Najpre je plačući pozvao ženski glas, bez da objasni lokaciju i spustio slušalicu. Ponovilo se još jednom isto, a onda se javio muški glas koji je imao strpljenje da odgovori na par pitanja našeg dežurnog lekara i čim je saznata ulica i broj, ekipa hitne pomoći se uputila ka naselju Slavka Zlatanovića brzinom svetlosti - objašnjava Božić.

TEŠKA NESREĆA KOD BORA Sudarili se motor i ford fiesta! Vozač teškopovređen

Dodaje da su u ekipi bili najiskusniji lekari i da su zajedno sa lekarima urgentnog centra učestvovali u reanimaciji nesrećne žene.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi