Nasilnik:  Miljan  Đurašinović
privatna arhiva
Nasilnik:  Miljan  Đurašinović

privatna arhiva

Nasilnik: Miljan Đurašinović, Foto: privatna arhiva

Lekari su utvrdili da je prilikom udarca zadobio potres mozga i manje opasne povrede vratnog dela kičme i da samo jakoj izdržljivosti i kondiciji može da zahvali što mu podivljali Tasmanijski Đavo nije plomio vrat!

Kako „Alo!” saznaje iz izvora bliskih sudu, policajac je u istrazi izjavio da prilikom incidenta nije osetio ni udarac, ni bol.

 

- Sećam se samo da sam izgubio svest i da sam pao na pod! Nisam osetio ni udarac, pa čak ni bol, jer se sve odigralo neočekivano i velikom brzinom. Đurašinović mi je zadao udarac na pregibu između vrata i ramena, jer kao ultimat-fajter zna da se protivnik tako najlakše onesposobi. Tada nisam osetio bol, jer je udarac bio iznenadan i munjevit. Na tom mestu sam imao modricu i samo po njoj sam znao gde me je tačno udario - izjavio je povređeni Dušan Lazarević.

Incident se dogodio 16. juna u sudnici Prvog osnovnog suda u Beogradu u toku procesa koji se protiv Tasmanijskog Đavola vodi zbog nasilja u porodici. Policajac je posle napada bez svesti prebačen na Urgentni centar, dok je Đurašinović vraćen u pritvor. Protiv njega je podneta nova krivična prijava zbog napada na policajca i pretnji upućenih sudiji i tužiocu. Za ovo krivično delo preti mu kazna do osam godina zatvora.

Niko nije očekivao da će Đavo napasti policajca

Oliver Bunić

Niko nije očekivao da će Đavo napasti policajca , Foto: Oliver Bunić

Lazarević je učestvovao u njegovom hapšenju kada je napao suprugu i dva maloletna sina, preteći da će ih sve zapaliti i zbog toga je pozvan kao svedok. Prilikom izlaska iz sudnice Đurašinović je sa lisicama na rukama urlao: „Sve ću vas pobiti! Ja ću iz zatvora izaći, a vi iz groba nećete nikada! Neće protiv mene više niko da svedoči!”

Tasmanijski Đavo je uhapšen 23. februara 2016. godine kada je napao suprugu i svoja dva maloletna sina, preteći da će ih sve zapaliti, o čemu je „Alo!” prvi pisao.

Policija je u Ulici kapetana Miloša Žunjića u Mirijevu, u kojoj je živeo Đurašinović, u žbunju ispred zgrade pronašla i pištolj, za koji se sumnja da je bio u njegovom posedu.

Tasmanijski Đavo je bio svetski prvak u ultimat-fajtu. Odrastao je u vaspitno-popravnom domu, a policiji je poznat po tučama u kojima je učestvovao kao član obezbeđenja noćnih klubova.

U novogodišnjoj noći 2006. godine u pucnjavi u hotelu „Metropol” zadobio je prostrelnu ranu na levoj ruci posle masovne tuče gostiju.

Đavo u bukagijama

Đurašinović je na prvi pretres, koji je bio zakazan posle incidenta, doveden vezanih ruku i nogu, a lisice mu nisu skidane čak ni u sudnici. Dok je trajalo suđenje, na trećem spratu beogradske Palate pravde bilo je pojačano obezbeđenje, a Đavola je čuvalo osam pripadnika obezbeđenja.

Save

Save

Komentari (9)

Miroslav

26.07.2016 07:03

Napad na službeno lice? Doživotna robija,ili smrtna kazna. Ko jednom napadne,uvek će.

Peki

26.07.2016 07:08

Osuditi sad lepo na tih maksimalnih 8 godina zatvora pa ce se smiriti u Zabeli. Takvi se i sile zato sto su znali da ce ih ili osloboditi ili dace proci sa blagom kaznom.

simke

26.07.2016 08:03

Ovoga treba tuci pajserima svaki dan dok nepostane invalid .

simke

26.07.2016 08:05

Retarda batinajte svakoga dana narednih 40 godina.

nino

26.07.2016 08:23

Odmah mu tereba oduzeti drzavljanstvo i po odsluzenju kazne proterati ga u njegova brda!

bakica

26.07.2016 18:59

@nino - Pa da nam ga ubrzo vrate pod nekim drugim imenom?

begecka nana

26.07.2016 10:26

A da policija malo popusti sa lanci i katanci oko njega, pa malo preciznije pripucaju u NUZNOJ samoodbrani?

strsljen

26.07.2016 12:42

molio bi boga da ne prezivim taj udarac, jer imao bi gadno iskustvo u zivotu pa ne da si ufc ili mma nego bog da si, spakovao bi te u kutiju za cipele nije bitno koliko si jak nego koliko si lud. a od mene i ludaci beze a sto se pajkanmena tice, rodjace sto nosis ti taj pistolj ides li svakog meseca u streljanu pa upotrebiga bre.

sremica

26.07.2016 19:01

@strsljen - Da li ti sebe smatraš pametnom osobom?