Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

* Policija u vranju uhapsila je lovca iz okline Vranja

* On se sumnjiči da je iz nehata ubio vojnika Srđana Đorđevića

* Ispalio smrtonosni hitac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su A. S. (29) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo iz nehata, jutros u okolini Vranja, kada je stradao vojnik Srđan Đorđević (37).

Bio pripadnik Vojske Srbije, tek postao otac! Komšije otkrile njegovu tešku životnu priču

AUTOR: Alo.rs/Telegraf/I.L. DATUM I VREME: 06.10.2019. 15:39 - 06.10.2019. 15:50 Slučajno ga ubio drugi lovac! Srđan Đorđević, lov, Foto: Fejsbuk Srđan Đorđević (37) iz Vranja nastradao je tokom lova jutros oko 6 časova u planinskom selu Prvonek kod Vranjske Banje. Njega je u lovu, kako se sumnja, usmrtio drugi lovac, iz Vranjske Banje, s kojim je često išao u lov.

 

 Sumnja se da je A. S. jutros u ataru sela Prvonek na području Vranjske Banje lovačkom puškom nehatno ispalio jedan hitac i naneo povrede muškarcu iz Vranja.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Stradali Đorđević je bio pripadnik Vojske Srbije, a često je išao u mirovne misije. Lov je obožavao i sa drugarom iz Vranjske Banje je često išao da lovi.

Đorđević se pre nekoliko godina oženio, a za sobom je ostavio ćerkicu koja ima godinu i po dana i suprugu.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu