ALO! SAZNAJE Vračari dala 5.000 evra da mu se „digne”!

Platila 5.000 evra da ljubavniku povrati muškost, ali je na kraju izigrana! Srpkinja S. J. (67), koja privremeno živi u Francuskoj, naivno je nasela na oglas u novinama da izvesna vidovita Zahida navodno leči impotenciju i dala joj gomilu para za običnu prevaru.

Ovo je oglas kojim Zahida privlači pare
Ovo je oglas kojim Zahida privlači pare, Foto: privatna arhiva

Kako „Alo!” saznaje, Srpkinja je zajedno sa svojom ćerkom S. N. (43) protiv Zahide podnela krivičnu prijavu policiji u Bačkoj Palanci, tvrdeći da joj je na prevaru uzela oko 600.000 dinara!

- U novinama je pročitala oglas da ova proročica „čita sudbinu”, naravno, uz novčanu nadoknadu. U oglasu je pisalo „da vidi i uspešno rešava probleme na daljinu i vraća izgubljene ljubavi”. Kada se S. J. javila na taj oglas, ona je za nekoliko telefonskih razgovora uspela da joj uzme više od pola miliona dinara. Istraga je u toku, a policija sumnja da ima još osoba koje je prevarila na isti način - navodi naš izvor blizak istrazi.

Srpkinja na privremenom radu u Francuskoj rekla je u policiji da se javila na oglas iz „specijalizovanih časopisa”, kojih ima širom Srbije.

- Žena je bila u vezi za malo starijim muškarcem. Poverila se prijateljici da njen ljubavnik tokom seksa gubi erekciju i pitala je za savet. Patila je jer njegova muškost i muževnost nisu dolazile do izražaja. Bilo joj je veoma važno da ga zadrži i poslušala je prijateljicu da pozove gataru koja „ordinira” u Bačkoj Palanci. Brzo je nasela na njene prevare da će joj pomoći da zadrži partnera i lažnoj vidovnjakinji nemilice je uplaćivala novac. Kada je potrošila svoju ušteđevinu, zatražila je pomoć od ćerke, koja joj je nesebično dala novac, u nadi da tako će tako usrećiti svoju majku. Međutim, kada ju je partner iznenada napustio, shvatila je da je „skidanje čini preko telefona” bilo prevara - kaže naš sagovornik.

Krivično delo

Proricanje sudbine može da se sankcioniše kao prekršaj remećenja javnog reda i mira ili krivično delo prevare. Ko se bavi vračanjem, proricanjem sudbine, tumačenjem snova ili sličnim obmanjivanjem na način koji uznemirava građane ili narušava javni red i mir može da bude kažnjen novčanom kaznom od 10.000 do 50.000 dinara ili radom u javnom interesu od 40 do 120 sati. U ozbiljnijim slučajevima, kada ima više žrtava i kada je u pitanju veći iznos, predviđena je kazna zatvora od pet do osam godina.

 Policija će osumnjičenu pozvati na informativni razgovor, radi provere navoda krivične prijave.

- Sumnja se da je vračara Bačke Palanke prevarila veliki broj ljudi iz svih krajeva Srbije. Svoje „klijente” je nalazila isključivo reklamiranjem u specijalizovanim časopisima. Neverovatno je da je razgovore sa njima obavljala isključivo preko telefona i da je za „proricanje sudbine” ili „skidanje čini” unapred tražila uplatu na račun! - objašnjava naš izvor.

 • Korisnik: VladimirR
  23/06/2017 - 12:10
  To se zove porez na budale?
  • rocko radmilovic @VladimirR
   23/06/2017 - 13:59
   ne g.vladimire ona je papak kada ne gleda tv happy.gospodin alen isteruje djavole i crnu magiju spaljiva.plus demone besplatno radi seanse j bog te veselio.ovako ispala papkarka i niko joj nije kriv.pravda za tu tkz.zahidu sve je bilo na dobrovoljnoj bazi.zahida nije nju zvala vec obratno.
 • Korisnik: bugi
  23/06/2017 - 11:32
  Gospodjo sad je umodi da se nedize .
 • Korisnik: Srbin
  23/06/2017 - 10:52
  Da ih je posteno s,muku zaradila nebi ih tako lako dala pa jos unapred,pritom trazi od djavola pomoc. Ja za te pare bi kupio kucu na selo sa najmanje 4 ara plac
 • Korisnik: Где живе ти људи
  23/06/2017 - 10:05
  Кад нису чули за препарате за потенцију?
 • Korisnik: djordje1953
  23/06/2017 - 09:50
  posto zahida tvrdi da ima fatiminu ruku mozda ima i fatimina usta pa je vrlo jednostavno i brzo utvrditi kolko je efikasna u resavanju muskih problema
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi