Mladen Mijatović
Printscreen
Mladen Mijatović

Printscreen

Mladen Mijatović, Foto: Printscreen

Tešak incident se dogodio u Njegoševoj ulici kada je grupa huligana pretuka 60-godišnjeg advokata Gorana Petronijevića i 70-godišnjeg sudiju Novicu Pekovića, koji je bio sudija Osnovnog suda, a u penziju je otišao kao predsednik Apelacionog suda u Novom Sadu.

Policija

Alo / Vladimir Marković

 Foto: Alo / Vladimir Marković

Kako je sa lica mesta javio Mladen Mijatović, novinar Pinka, njih dvojicu je napala grupa huligana, koja je sedela u kafiću u neposrednoj blizini. Čuveni advokat i sudija su napadnuti stolicama i stolovima, a potom su brutalno pretučeni.

Mladen Mijatović

Printscreen

Mladen Mijatović, Foto: Printscreen

Njima su konstatovane teške telesne povrede. Goran Petronijević (60) je potvrdio napad, i da ni on niti Peković ne poznaju huligane. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja.

Dva huligana su i identifikovana, policija radi svoj posao i oni će sugurno biti uhapšeni, rekao je Mijatović u direktnom uključenju u emisiji "Novo jutro".

Komentari (1)

dule

15.05.2020 12:39

Huligane osuditi na maksimalne kazne, nisu to balavci, već 40godišnjaci! Po par godina robije svakome, da svi vide da nema šale s državom. A da su bolja vremena, kao što je bilo Staljinovo, ne bi takvi nikada izašli na slobodu, već bi gradili socijalizam dok ne pocrkaju!