Goran Jevtić
Alo!/Dejan Briza

 

Goran Jevtić

Alo!/Dejan Briza

Goran Jevtić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Glumac Goran Jevtić (41) mogao bi zatvorsku kaznu da odsluži u zatvoru u Somboru, u istom gradu gde je pre pet godina seksualno zlostavljao tada maloletnog Luku Krčevinca (20) u toaletu Narodnog pozorišta.

Kurti ih je zvao da se fotografišu, a oni mu rekli - NE! Uvreda neslućenih razmera! Sve zbog jednog obeležja!

AUTOR: KoSSev/D.S. DATUM I VREME: 09.10.2019. 09:37 Užas! Priština, Foto: Tanjug Vođa Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, u svojoj kancelariji i dalje drži samo (albansku) nacionalnu zastavu i ni na koji način ne prihvata zastavu Republike Kosovo, piše Kossev pozivajući se na prištinski "Zeri".

Podsetimo, Jevtić je pravosnažno osuđen na 10 meseci zatvora zbog tog dela, ali je njegov advokat najavio da će priložiti žalbu Vrhovnom sudu zbog povrede zakonitosti tokom postupka. Osuđeni glumac, pored somborskog, može robijati u još tri zatvora u Srbiji u kojima su počinioci blažih dela.

- Pošto Jevtić ranije nije osuđivan, a sada je dobio kaznu manju od godinu dana, na izdržavanje će biti poslat u zatvor otvorenog tipa. To su, pored zatvora u Somboru, i kazneno-popravni zavodi u Padinskoj skeli, Ćupriji i Šapcu. Sigurno neće biti sproveden u Zabelu ili Novu Skelu jer se tamo nalaze osuđenici za najteža krivična dela - rekao je izvor Kurira.

Pročitajte još:

Glumac će imati isti tretman kao i svi ostali osuđenici, kaže.

- Takođe, obaviće se procena rizika kao i za sve ostale osuđenike. Jevtić neće biti u samici, već u običnoj sobi s cimerima, jer u samicu idu samo oni koji učine teži disciplinski prekršaj tokom boravka - dodaje.

KURTI POSTAVLJA SRPKINJU ZA MINISTARKU? Novi vladar tzv. Kosova pravi opasan politički dil!

Da podsetimo, sud u Somboru utvrdio je da je Jevtić u junu 2014. godine u toaletu Narodnog pozorišta u ovom gradu pokušao da oralno zadovolji maloletnika protiv njegove volje. Glumac i Krčevinac upoznali su se ranije tokom festivala koji se održavao u Somboru. Dečak je u to vreme želeo da se bavi glumom i bio polaznik dramske sekcije.

TANJUG HITNO JAVLJA! "Potvrđeno nam je iz dva izvora! Dolazi u Beograd"

BONUS VIDEO: Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare