Voz udara u kamion
Youtube/Printscreen
Voz udara u kamion

Youtube/Printscreen

Voz udara u kamion, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na jednoj rampi nadomak Praga

* Voz je munjevitom brzinom udario u kamion preševske kompanije

* Vozač kamiona nije povređen

Voz kod Praga udario je u petak prepodne u kamion preševske kompanije "Vijator", a prema prvim informacijama, vozač kamiona nije povređen.

Kamion se, kako prenosi "RTS" nalazio između dve spuštene rampe i stajao je na pruzi između četiri i pet minuta, ispričao je jedan od očevidaca.

Pročitajte još:

Jedan od svedoka nesreće ispričao je medijima da je kamion stupio na pružni prelaz dok su rampe bile podignute, ali je svetlosna signalizacija koja najavljuje dolazak voza radila.

Zatim su, priča očevidac, rampe ponovo spuštene kako bi drugi voz prošao, zarobivši kamion na pruzi.

Na kamionu je bila oznaka "L", kojima se označavaju vozila za obuku, ali nije poznato zašto je ovo vozilo bilo tako obeleženo. Kako prenosi RTS, kompanija "Vijator" još nije uspela da stupi u kontakt sa vozačem.

Prema pisanju čeških medija, kamion je prevozio alat. Procenjena šteta je oko 800.000 evra.

Horor u Kruševcu: Pokušao da siluje nepokretnu staricu (73) na jezivom mestu!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 06.09.2019. 13:29 Užas! Mol, Foto: Alo/ Masanori Jošida Policija u Kruševcu uhapsila je B. S. (1963) iz okoline Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad nemoćnim licem u pokušaju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. I.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Komentari (2)

Miloš

06.09.2019 18:37

Vozaču kamiona je pozlilo.....

milovan

06.09.2019 19:12

Jasam se u takvoj situaciji nasao kod Pecinaca.Ali jasam samo dodao gas islomio brklju i otisao.A vozio sam cisternu.Jeste da je u tom momentu bila prazna. Tako i on.Stoje stao,sto nije samo produzio.I nebi bilo nikakve stete.