Mladen Mijatović
Printscreen
Mladen Mijatović

Printscreen

Mladen Mijatović, Foto: Printscreen

- Na teritoriji Srbije i grada Beograda veoma mirna noć sa dva specifična događaja koja će uskoro biti rasvetljeni - javio je uživo sa Novog Beograda Mladen Mijatović, novinar hronike na TV Pink.

Policija jurila beguncu u Panlevu

Vladimir Marković,Alo

Foto: Vladimir Marković,Alo

U ulici Narodnih heroja na Novom Beogradu u pucnjavi je ranjen četrdesetogodišnji Nenad Alajbegović zvani Alajbeg. Zadobio je prostrelnu ranu noge i prevezen je u Urgentni centar u svesnom i komunikativnom stanju. Nepoznata osoba je na njega ispalila nekoliko metaka i on je tom prilikom ranjen.

Pročitajte još:

Alajbegović ima pozamašan kriminalni dosije, trgovao je narkoticima i poznat je kao jedan od bivših vođa Partizanovih navijača "Zabranjenih".

On je ranije više puta bio ranjavan, ali je preživeo. Policija radi na rasvetljavanju slučaja.

policija

Printscreen

policija, Foto: Printscreen

Drugi slučaj se dogodio u ulici Omladinskih brigada i tada je nožem uboden u grudi četrdesetodvogodišnji Dragan Petrović i on je prebačen u Urgentni centar.

Reagovala je i policija, kao i forenzika. Svi su uključeni u rasvetljavanje i ovog slučaja, jer i on ima pozamašan kriminalni dosije. I sam je uživalac narkotika.

Preporučujemo:

 

Komentari (1)

sponzoruše

22.06.2020 23:58

Svuda u svetu bi pisalo da je u medjusobnom obračunu kriminalaca izrešetan vodja bande...samo kod nas su to "vodje navijača" ovog ili onog fudbalskog kluba....