Srđan Knežević
Printscreen/ Prva
Srđan Knežević, Foto: Printscreen/ Prva

Srđan Knežević je u Jutarnjem programu TV Prve rekao da je na dan pljačke bio na porodičnoj slavi kod majke, kao i da je poslednja iz kuće izašla njegova žena. Kako je rekao Knežević, provalnici su izašli iz kuće kada je on stigao i parkirao automobil u garaži.

- Otvaram prvo garažu, parkiram se i idem do garderobe da se presvučem. Vidim da su sve stvari bile pobacane, a zadnji deo ulaza kuće razbijen - ispričao je Knežević o pljački.

Kaže da su lopovi preskočili ogradu od kovanog gvožđa, visine 2 metra, kao i da su ih kamere snimile kako se preskaču. Ističe da je cela kuća pod nadzorom 10 sigurnosnih kamera.

- U 17.34 su upali u kuću, ja sam ušao u 17.55. Tačno se vidi na kamerama i kako su ušli i kako su izašli. Oni su za 24 minuta sve pretresli, sve fioke dok nisu našli novac i dva ženska 'roleks' sata - rekao je Knežević i dodao da ih on nije zatekao kada je ušao u kuću.

- Sigurno me je neko pratio od firme i majčine kuće i da su imali dojavu za moju putanju kretanja - ocenjuje Knežević.

Vlasnik "Knez petrola" veruje da će MUP pronaći lopove i dodaje da su obojica imali običnu zaštitnu masku, da je jedan nosio kačket, a drugi kapu. On je istakao da će sav novac dati u humanitarne svrhe, ako policija bude pronašla ukradenu sumu. Kuća Srđana Kneževića u Batajnici je opljačkana 20. januara, a iz kuće su lopovi odneli 100.000 evra i 2 sata marke "roleks".

BONUS VIDEO

Pročitajte još:

Komentari (1)

zoka

22.01.2021 13:07

bitno je da se lova okrece,ti od drzave i radnika krades a lopovi od tebe