Žrtva: Marko Đurić
Facebook
Žrtva: Marko Đurić

Facebook

Žrtva: Marko Đurić , Foto: Facebook

 Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje, oko pola sata posle ponoći, u kafani „Dominik i Mirjana“ u selu Grabovac, kada je navodno došlo do tuče između nekoliko pijanih muškaraca. Marko se survao na beton i izdahnuo na licu mesta.

Žrtva: Marko Đurić

Facebook

Žrtva: Marko Đurić , Foto: Facebook

 

Trojica se terete za učestvovanje u tuči

Kako saznajemo, pored Dominika, koji je poreklom iz sela Štulac kod Vrnjačke Banje, uhapšena su još trojica muškaraca. - Dimić se tereti za ubistvo, dok su Adrijano Đ. (44) iz sela Osaonica, Milan R. (21) iz Ugljareva i Goran K. (49) iz Grabovca osumnjičeni za učestvovanje u tuči - navodi izvor iz istrage.

 - Samo je ostao da leži. Kada su mu ljudi prišli već nije davao znake života. Pozvana je Hitna pomoć, međutim, lekari su mogli samo da konstatuju njegovu smrt. Svi učesnici tuče su bili pod uticajem alkohola - tvrdi naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu je kumovalo i pijanstvo.


Kako saznajemo, osumnjičeni za ubistvo je Dominik Dimić, vlasnik kafane u kojoj se dogodila tragedija.
- Cela Dominikova porodica živi u Nemačkoj. Tamo su i njegovo troje dece, ali i majka i brat. U selu Grabovac drži kafanu, a nije poznato zbog čega je došlo do incidenta. Dominik je nedavno promenio ime, a niko ne zna zašto. Pre se zvao Zoran Lambrev - navodi izvor.
Kruševački advokat Momir Vučković Moca, Dimićev branilac, kaže za „Alo“ da se njegov klijent branio ćutanjem u policiji, ali da će kompletnu odbranu izneti na saslušanju kod tužioca.

Kafana na lošem glasu

Meštanka sela Grabovac ispričala je anonimno za naš list da je pokojni Marko bio divan mladić. - Marko je bio jedno izuzetno dete, ima mlađu sestru i roditelje. Strašno je to što se dogodilo. A za tu kafanu se priča da se u njoj svašta dešavalo. Na licu mesta mogu se videti dve velike lokve krvi, gde je mladić poginuo. On je živeo sa porodicom u Grabovcu, prema manastiru Ljubostinja, dok je Dominik iz mesta Osaonica kod Vrnjačke Banje - tvrdi meštanka.

 


Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, telo mladića koji je nastradao odneto je na obdukciju i tokom dalje istrage biće određene sve okolnosti ovog ubistva. Četvorici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati.