Javna kuća
Printskrin/ Google maps
Javna kuća

Printskrin/ Google maps

Javna kuća, Foto: Printskrin/ Google maps

M. N. (70) iz Novih Banovaca, vlasnik jedne od najstarijih i najvećih javnih kuća u Srbiji, uhapšen je nedavno zbog sumnje da je podvodio maloletnicu. Policija je prilikom racije zatekla devojku (19), koju je, kako se sumnja, Nikolić godinama podvodio gostima u svom baru, u kojem su često viđani razni biznismeni, domaći političari, ali i strane diplomate.

Hitna pomoć

Tanjug/Tanja Valič

- Nikolić je koristio težak materijalni položaj devojaka da ih uvuče u kandže prostitucije. To je uradio i sa jednom devojkom koju je sve vreme držao zatočenu u svojoj kući u Novim Banovcima, tačno preko puta njegovog bara. Nju je neko od Nikolićevih saradnika odvodio iz kuće u bar, gde je pružala seksualne usluge raznoj klijenteli i odvodio je nazad. Bila je stalno pod njihovom kontrolom. Nije smela ni sa kim da se viđa, ni sa kim da kontaktira... U pitanju je devojka rođena 2000. godine, a bila je maloletna kada je osumnjičeni počeo da je podvodi - kaže izvor iz policije.

Pročitajte još:

Osim Nikolića, uhapšene su još tri osobe, i to R. N. (36), Lj. S. (56) i supruga M. N, K. J. (53).

- U pitanju je dobro razrađen, porodični biznis. Njihova klijentela su bili i neki ugledni političari, razni visoki funkcioneri, biznismeni, ali i strane diplomate. Bar "Maki" je zbog toga godinama opstajao i ako je javna tajna da je u pitanju paravan za kupleraj. Zbog toga se dešavalo da uhapšeni zna da će u njegovom lokalu biti racija pre policajaca koji u tu raciju kreću, pa je ovog puta akciju hapšenja izvela policija iz jednog drugog mesta - objašnjava neimenovani sagovornik Srpskog telegrafa.

Pljačka

Printscreen

Kako se saznaje, kuća i restoran su namenski građeni za prostituciju i u njima postoje dupli zidovi između kojih je prazan prostor za skrivanje.

- Kada policija upadne, ne zatekne devojke jer se sakriju u tu šupljinu. Do ulice u kojoj se nalazi javna kuća mora da se priđe putem koji je pokriven kamerama za video-nadzor, tako da kod njega nema iznenađenja - kaže izvor .

Javna kuća

Printskrin/ Google maps

Javna kuća, Foto: Printskrin/ Google maps

- Znam za njega, ali se ne družimo. Dolaze neke besne limuzine, ali ne znam ni da je uhapšen, ja sa njima nemam posla - rekla je komšinica, koja je želela da ostane anonimna.