SESTRA MONSTRUMA IZ VRATARNICE Vladica je zver, mislili smo da je ubio bratanicu!

"Kada smo čuli da je Vladica silovao i ubio neko dete, prvo što smo pomislili da je usmrtio njegovu bratanicu koja je to dana slavila rođendan. I dalje ne mogu da verujem da mi je brat po majci takav monstrum", kaže polusestra Vladice Rajkovića koji je silovao i ubio Anđelinu Stefanović (3).

Monstrum: Vladica Rajković (28)
Monstrum: Vladica Rajković (28), Foto: privatna arhiva

Sedamnaestogodišnja polusestra ubice Vladice Rajkovića iz Vratarnice, koja sa Vladičinom majkom Zoricom živi u Beogradu i dalje ne može da se oporavi od šoka nakon što je saznala da je njen polubrat silovao, a potom zverski ubio trogodišnju Anđelinu Stefanović.

- Majka i dalje ne može da dođe sebi. Svaki dan plače i pije lekove za smirenje. Niko od nas ne može da veruje da je Vladica bio u stanju to da uradi - priča Rajkovićeva polusestra.

Zorica je pre 20 godina napustila supruga Nebojšu, sinove Vladicu i Pericu. Otišla je iz Vratarnice i zasnovala novu porodicu u Resniku kod Beograda. Udala se i rodila dve ćerke i sina. Njena mlađa ćerka kaže da s Vladicom nisu bili u kontaktu iako je imala želju da upozna starijeg brata.

- Pre godinu dana bili smo u Zaječaru kod mamine sestre. Tamo je Perica došao sa suprugom i devojčicom čiji su rođendan slavili tog kobnog dana. Imala sam želju da upoznam i Vladicu, ali on nije bio kod kuće. moj otac ga je ranije nekoliko puta zvao da dođe kod nas da se upoznamo. Posle svega, moram da priznam da mi je drago što ga nisam upoznala - kaže devojka i objašnjava kako je izgledao trenutak kada su čuli strašne vesti.

- Ne mogu da opišem naš šok jer smo svi u trenutku pomislili da je moj brat monstrum ubio bratanicu, odnosno ćerku svog rođenog brata. Tek kasnije smo saznali da je reč o devojčici iz komšiluka. Ipak, bez obzira na sve, jezivo je to što je uradio - kaže polusestra.

Prema njenim rečima, njena i Vladičina majka Zorica i dalje je u šoku i izbegava da priča na ovu temu.

- Svima nam je teško, a njoj je najteže. Ne znam kako će izaći na kraj s tim, samo njena duša zna kroz šta prolazi - ističe devojka.

Podsetimo, Rajković je uhapšen nakon što je silovao, a potom brutalno ubio trogodišnju devojčicu Anđelinu Stefanović.

Stručnjaci koji su sa njim razgovarali utvrdili su da Rajković ima laku mentalnu retardaciju, ali da je ipak bio svestan svojih postupaka.

Nakon ovog svirepg zločina, nekoliko hiljada građana Srbije potpisalo je peticiju kojom traže uvođenje smrtne kazne u krivični zakonik Srbije.

 • Korisnik: miki
  15/07/2016 - 10:51
  svi ga osudite i javno se odreknite tog ljudskog škarta, proklinjite ga svaki dan, neka se sveće pale naopako i neka ga kunu svaki dan dok diše, treba ga prokleti za sva vremena.
 • Korisnik: Pazljivi posmatrac
  15/07/2016 - 10:22
  Gospode Boze,teska shizofrenija i paranoja kod Deme?Sta je tebi Bog s' tobom!Kao drveni advokat se trpas svuda,i samo se nesto branis! Nikada,ali nikada nisam komentarisala ubistvo J.M.Moj fah nisu nikakve navijacke grupe,nikada prstom ne pokazujem ni na koga!Solo posmatrac ljudi,dogadjaja i reakcija!Ni mrvu nisi u mom fokusu!
 • Korisnik: Ivana
  15/07/2016 - 08:50
  Devojčice, kako bi tebi bilo da je obrnuta situacija? Sram bilo takvu majku. Najoštrija osuda pedofilu, monstrumu.
 • Korisnik: Ups!Opet neko pogresio!
  15/07/2016 - 08:28
  Mozda se niko od njih ne bi ni oglasio da ih novinari ne proganjaju!Medo aj' malo manje budi kvocka, ako uopste mozes!
 • Korisnik: Dema
  15/07/2016 - 08:24
  Pre svega,želim da kažem da najoštrije osuđujem ovaj zločin i da ne postoji opravdanje za njega.Ali,isto tako,je važno reći,da ne postaje neko monstrum preko noći,već nizom traumatičnih iskustava.Vladicu i njegovog brata je majka napustila kad su imali samo 7,8 god.(a tad im je bila najpotrebnija)i izgubila sve kontakte sa njima(mogu da zamislim kako su se ta deca osećala).I sad se ta "majka" iščuđava kakav joj je sin.Gde si bila tolike god. i zapitaj se da li si i ti na određen način odgovorna?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi