MONSTRUM IZ SELA KOD ZAJEČARA Vladica je trogodišnju Anđelu odveo u šumi, silovao je, ali to mu nije bilo dovoljno. Onda je počelo iživljavanje!

Vladica se igrao sa decom, pravio im je balončiće, puštao da ga jašu, šalio se sa njima...

Vladica Rajković
Vladica Rajković, Foto: Privatna arhiva

Stravičan zločin Vladice Rajkovića (30), mnogi ljudi ni do danas nisu zaboravili, jer detalji ubistva koje je počinio pre tri godine lede krv u žilama.

Vladica Rajković iz Zaječarskog sela Vratarnica tada je oteo sa rođendana svoje jednogodišnje bratanice, Anđelinu Stefanović, koja je trebalo da napuni četiri godine, odveo je do šume, udaljene oko 700 metara od prvih kuća, i tu je, u jarku - silovao! Nakon toga, detetu je presudio udarcima kamenjem i rukama, tako da je telo devojčice bilo unakaženo!

 

Vladica je bio problematičan, sklon krađama, pravljenju dugova i opijanju, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da je sposoban da počini ovakav zločin.

Monstrum: Vladica Rajković (28)
Monstrum: Vladica Rajković, Foto: Privatna arhiva

Naime, Anđelina se na rođendanu lepo provodila. Igrala se sa drugom decom, jela tortu, trčala, smejala se... Tada je došao Vladica. Igrao se sa decom, pravio im je balončiće, puštao da ga jašu, šalio se sa decom... A onda je usledio stravičan zločin.

 

Vladica Rajković pravosnažno optužen na 40 godina zatvora prebačen je prošle godine u Zabelu, gde će služiti kaznu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi