sneška
privatna arhiva
sneška

privatna arhiva

Oporavila se posle prebijanja u Sloveniji i počela da radi: Striptizeta Snežana, Foto: privatna arhiva


U Kliničkom centru u Ljubljani je za svega nekoliko sati, kako kaže, pukla 700 evra, jer su zbog povrede tri vratna pršljena morali da joj stave kragnu i da joj ukažu pomoć zbog naprsle jagodične kosti i posekotina na glavi, a posle petomesečnog oporavka je odlučila da traži novčanu naknadu za pretrpljene batine i preživljenu traumu!
- Povrh tih 700 evra za bolničko lečenje naknadno su mi poslali na kuću da platim 29 evra za sanitetske usluge jer su to u brzini zaboravili da mi naplate! Rigorozni su i ja to poštujem, ali imam pravo da tužim i tražim da mi sve to bude nadoknađeno. Posle prvog napada sam odbila da tužim, ali sada hoću jer tamo više ne planiram da radim - kaže Snežana za alo.rs i ističe da neće da krije istinu i da nikada neće biti sluga klošarima poput Albanaca i Bosanaca koji u Sloveniji vrbuju žene da rade za njih!

sneška

privatna arhiva

Dok mnoge žene ćute i kriju istinu Snežana je na Fejsbuku objavila fotografiju iz bolničkog kreveta i poručila da neće da ćuti, Foto: privatna arhiva

 
- Bila sam skoro mrtva! Hoću da se makroi koji stoje iza napada pohvataju. Polomili su mi kosti i platiće zbog toga! U Ljubljani sam radila samostalno i legalno. Aktivirala sam se preko sajta, fokusirana sam na fetiše i radim dominaciju jer ljudi to traže. Vezujem i bičujem za pare, ali nikome ne dozvoljavam da me maltretira i biću surova kad budem tužila zbog batina! Meni neće da plaćaju da im đuskam, ali traže dominaciju. Zabavljati nekoga ko je 10 sati na kokainu nije nimalo lako. Ima i bolesnih fantazija, traže da im gola glumim mamu, ali to odbijam! Trenutno sam u Beogradu, na svom terenu, mada je posao pukao i klubovi ne rade. Možda ću ići u neku drugu zemlju da radim jer bi me u Sloveniji sigurno ubili kad bih se vratila! - ubeđena je Beograđanka, koja je nedavno dobila poziv iz slovenačke policije.

sneška

privatna arhiva

Striptizeta Snežana je upozorila devojke da ne idu u Sloveniju, Foto: privatna arhiva

- Rekli su mi da su napadaču ušli u trag i pitali me da li bih mogla da ga prepoznam. Odgovorila sam: „Prepoznala bih ga za sekund!”. Kada su me pitali da li sam još u Ljubljani i da li bih došla, bila sam drska: „Moja noga tamo više neće kročiti! Legalno sam radila, a neko mi je lomio kosti! Mogu da dođem samo ako mi sud plati put i smeštaj!” - kaže Snežana na kraju razgovora.

sneška

privatna arhiva

Snežana se posle traume u Sloveniji opremila suzvacem i stalno ga nosi u torbi  Foto: privatna arhiva

Nikuda bez suzavca!

Beograđanka kaže da je posle traume u Ljubljani kupila suzavac koji može da oslepi napadača i da nikuda ne ide bez njega.

- Šest nedelja sam nosila kragnu. Bolovi su bili jezivi i ne bih mogla ponovo da podnesem udarce u glavu. Sreća je da nije bilo unutrašnjih povreda jer bih onda završila na psihijatriji. Međutim, ostao je strah i kupila sam suzavac koji može da oslepi! Nedavno je jedan čovek hteo da mi priđe govoreći „da hoće nešto da me pita“, ali sam ga odmah upozorila: „Ne prilazi mi! Nemaš šta da me pitaš!“ - iskreno kaže Beograđanka.