Alen i Medina
B.A.
Medina i Alen poginuli u Nemačkoj

B.A.

Medina i Alen poginuli u Nemačkoj, Foto: B.A.

Srpski državljani Medina Bjelak (22) i njen verenik Alen Kučević (24) iz Prijepolja poginuli su u direktnom sudaru sa policijskim automobilom kod Frankfurta u Nemačkoj.

Pročitajte još:

 

Alen voleo muziku i automobile

Alen je voleo automobile i posećivao je sajmove četvorotočkaša u Nemačkoj. Često je sa sobom vodio i Medinu.

- Alen je voleo i muziku, pogotovu pevače iz Srbije. Često je išao na njihove nastupe širom Nemačke. Bio je veseo mladić, voleo je život, baš kao i Medina, kaže Alenov prijatelj.

- U avionskoj nesreći poginule su tri, a u saobraćajnoj dve osobe. U policijskom vozilu bila su tri policajca koji su povređeni, navela je policija.

Kako ALO! saznaje, Medinina porodica u Nemačku je otišla pre dve decenije i tamo su se dobro snašli. Njen otac Ibro je građevinski radnik i često je zapošljavao naše ljude koji žive u Nemačkoj.

- Medina i Alen su iz Frankfurta išli za Lengen da pogledaju neki stan koji su planirali da kupe. Nekim rođacima su javili da im stan odgovara i da će ga najverovatnije pazariti. U povratku za Frankfurt sudarili su se sa policijskim automobilom i svi njihovi planovi su prekinuti u sekundi, kaže Medinina rođaka iz Brodareva i dodaje da je nesrećna devojka uskoro trebalo opet da dođe u Brodarevo.

Medina i Alen poginuli u Nemačkoj

B.A.

Alen na nastupu Dragane Mirković, Foto: B.A.

Medina je, kaže ona, mesecima pričala o svadbi koju je planirala da organizuje u rodnom mestu. Uporedo sa pripremama za veselje, završavala je i fakultet u Nemačkoj.

Alen je u Nemačku otišao pre tri ipo godine i tamo je radio građevinske poslove.

Preporučujemo i ovo:

 

- U decembru je verio Medinu i planirali su da u avgustu naprave veliku svadbu u Prijepolju. Uveliko su se za to pripremali, već su kupili neko zlato, darove... Pre nekoliko meseci zajedno su dolazili u Prijepolje, išli su u kupovinu, maštali su o zajedničkom životu. I Alenov brat je u Nemačkoj, radi tamo, kaže Alenov rođak i dodaje da je Nemačka policija javila Alenovom bratu da se tragedija dogodila a on je zatim obavestio porodicu u Prijepolju.

Medina i Alen poginuli u Nemačkoj

B.A.

Medina i Alen poginuli u Nemačkoj, Foto: B.A.

Tela nastradalih nalaze se u bolnici u Frankfurtu i ovih dana trebalo bi da budu predata porodici koja planira da ih sahrani u Prijepolju.

Alen je iza sebe ostavio roditelje, dve sestre i brata a Medina, pored oca i majke, imala je sestru i brata. Medinin otac bio je u koloni automobila koja je stajala na putu na kojem je ona poginula.

 

- Ibro je bio sa kolegom u automobilu i vozio je istim putem na kojem je Medina poginula. On tada nije znao šta se dogodilo, neko vreme je stajao u koloni a zatim je sporednim putem otišao do stana. Kod kuće ga je policija obavestila da mu je ćerka poginula, kaže Medinin rođak.