Miloš Mileusnić
Facebook printescreen
Nedeljko Đurović

Instagram printscreen

Nedeljko Đurović, Foto: Instagram printscreen

* Nedeljko Đurović iz čista mira počinio krvavi pir

* Otac nakon ubistva prvi put dao ispovest o stravičnoj porodičnoj tragediji koja ga je zadesila 

* Kada je video obdukcioni nalaz znao da njegovom sinu nema spasa 

- Na kraju ga vidiš samo u mrtvačnici, kad odneseš odelo. Vidiš ga u kovčegu, obučenog. Priđeš, poljubiš ga, zagrliš, pipneš ga rukama, a on onako leži... Misliš, sad će da ustane. Pakuješ ga u kovčeg, u kola, pa u čačansku kapelu. Ne možeš da se odvojiš od njega. Leži tu, treba da staviš poklopac definitivno, ne znaš šta da radiš. Onda kažeš ženi i ćerki: "Nemojte da ga diramo, pustimo ga da se odmara". Zatvoriš kovčeg i više ga nema - govori kroz stisnute zube Goran Mileusnić, otac studenta Miloša (24), koji je ubijen 27. januara ove godine na Zvezdari.

Nakon noći navodno provedene na društvenim mrežama, osumnjičeni Neđeljko Đurović, nezadovoljan svojim životom, rano ujutro izašao je na ulicu i nožem nasmrt izbo Miloša, koga je tad prvi put video.

Osumnjičen je za teško ubistvo, počinjeno na svirep i podmukao način, ali suđenje ni posle 9 meseci nije počelo.

Nedeljko Đurović

Facebook printescreen

Nedeljko Đurović, Foto: Facebook printescreen

Milošev najbolji drug je došao tog dana kad je ubijen. Drhtala mu je usna. Moja žena ga je pitala da li se nešto Milošu desilo. Klimnuo je glavom i rekao da jeste. Pitala ga je da li je živ, on je rekao da nije. Kada sam to čuo, udario sam glavom u vazu, raskrvario se, pao dole. Ne znaš šta da radiš u tom trenutku, to je takva agonija, takva bol - kaže Goran.

Pročitajte još:

- Spusti se kovčeg u raku, baciš malo zemlje, sve to prođe, ostaneš sam nad humkom i šta ćeš? Moraš da ideš kući. Ne ide ti se. Smrzavaš se i hladnoća te na kraju otera. Ali ti se ne ide. Dolaziš ovde u pakao. Tek kad dođeš u praznu kuću, vidiš da je svuda on, a njega nema. On je na groblju - izgovara Milošev otac i u tom trenutku bol ga slama. Jeca.

Ni danas ne mogu da se pomire sa načinom na koji je izgubio život.

Miloš Mileusnić

Facebook printescreen

Miloš Mileusnić, Foto: Facebook printescreen

- Prvo što mi je palo na pamet je s kim je sedao u kola, mislio sam da je saobraćajka. Ali kad sam čuo to, to je šok, to je neverica, ne možeš da veruješ da postoji čovek na ovom svetu... Hajde na svetu i možda, ali u Srbiji u kojoj sam ja živeo, odrastao, završavao školu, da se to tako promenilo, da postoje ljudi koji izađu na ulicu, izvade mačetu, nož i iskasape čoveka. Zašto - pita Goran.

Milošec otac je hirurg i kada je video obdukcioni nalaz, znao je da njegovom sinu nije bilo spasa.

Dok je umirao, moj sin je ponavljao "moram da izdržim, moram da izdržim...", ali nož mu je rasekao trbušnu aortu. Toliko je iskrvario da nije mogao da izdrži i preživi.

Na prvo ročište još se čeka, i posle 9 meseci od ubistva.

- Na svako suđenje ću ići. Ja moram da imam snage za to. To dugujem mom mrtvom sinu, bar toliko - očajan je Goran.

Bonus video: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

 

Komentari (1)

milo

11.10.2019 19:12

sucesce brate mora se dalje ziveti a ovo dubre ce nadamo se dobiti svoje