Urgentni centar KC Niš nakon nesreće
Tanjug/Dimitrije Nikolić 21.12.2

 

Urgentni centar KC Niš nakon nesreće

Tanjug/Dimitrije Nikolić 21.12.2

Urgentni centar, Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić 

U današnjoj saobraćajnoj nesreći u Subotici u kojoj su se sudarili autobus i službeno vozilo Doma zdravlja, povređene su četiri osobe, ali je najveće povrede prema saznanjima Kurira zadobila Sofija Đapić, 24-godišnja žena, koja je odmah preneta na odeljenje hirurgije u Opštoj bolnici Subotica.

Kako Kurir saznaje, Sofija je radila na terenu u Srpskom šoru, da bipacijentima dala potrebnu terapiju, a vraćala se sama službenim vozilom prema Subotici.

Poznati pekar (59) iz Novog Pazara dečaka odvodio do izletišta, a tamo ga prisiljavao na se*s! Radio mu strašne stvari, a onda je dete progovorilo!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 04.10.2019. 17:03 Užas! selo, Foto: Tanjug N. G (59), čuveni pekar i buregdžija iz Novog Pazara osuđen je danas pred Višim sudom u ovom gradu na devet godina zatvora pošto je proglašen krivim za krivično delo obljuba nad detetom. OGLASILA SE MAJKA DEČAKA KOG JE JEVTIĆ ZLOSTAVLJAO!

U trenutku kada je naišao autobus i dogodila se nesreća, njoj je odmah na žalost od stakla stradalao lice, na kojem je zadobila povrede od siline udarca. Novi automobil Doma zdravlja je havarisan potpuno, pa su vatrogasci morali da seku vrata da bi ženu izvadili iz vozila.

Ostali povređeni putnici su zbinuti, a saobraćajna nesreća se prema saznanjima iz policijske istrage dogodila verovatno zbog neustupanja prava prvenstva prolaza, a prema prvim saznanjima vozilo Doma zdravlja nije ustupilo pravo prvenstva prolaza autobusu Suboticatransa.

Pročitajte još:

Povređena Sofija je u toku dana sa hirurgije preneta na odeljenje intenzivne nege u Opštoj bolnici Subotice, gde će lekari pratiti njeno dalje stanje, ali prema prvim informacijama nema unutrašnjih povreda, potvrđeno je Kuriru.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina