Dečak silovanje seksualno zlostavljanje
Shutterstock
Dečak silovanje seksualno zlostavljanje

Shutterstock

Dečak, Foto: Shutterstock

U somborskom Domu za decu i omladinu "Miroslav Mika Antić" dogodio se strašan incident u kome se jedan četrnaestogodišnjak sumnjiči da je obljubio svog jedanaestogodišnjeg cimera.

PROČITAJ JOŠ:

Kako pišu beogradski mediji, njih je u krevetu tokom seksualnog odnosa zatekao vaspitač prilikom obilaska soba.

Iz izvora bliskog istrazi koja je u toku saznajemo da su ovaj incident nadležni u Domu prijavili policiji 18. januara koja je pokrenula opsežne radnje radi utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do tog slučaja.

PREPORUČUJEMO:

- Stvar je vrlo delikatna. Dečaci su zatečeni u krevetu tokom seksa i vaspitač je odmah prijavio slučaj nadležnima. Jedanaestogodišnjak je odmah prebačen kod lekara koji je konstatovao lakše telesne povrede u vidu površinskog oštećenja anusa te je nakon ukazane pomoći pušten na kućno lečenje. Stariji dečak je napunio 14 godina i on sada po zakonu može da snosi sve krivične sankcije koje povlači ovaj slučaj ukoliko dokazi budu protiv njega i bude osumnjičen za obljubu deteta - kaže sagovornik.

U somborskom Višem javnom tužilaštvu potvrđeno je za medija da su zaprimili ovaj predmet te da se sa velikom pažnjom postupa u ovom slučaju kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima se desio ovaj incident i kako bi se najpreciznije moglo kvalifikovati krivično delo ukoliko ga je bilo.