"NEMA MI SINA I ĆERKE" Vapaj majke nastradale dece iz Moštanice kida dušu (VIDEO)

Tragedija

 

Slavica Tofilović
Slavica Tofilović, Foto: youtube printscreen

U požaru koji je juče u ranim popodnevnim satima izbio u jednom domaćinstvu u Maloj Moštanici pronađena su tela dvoje dece.

U požaru koji je juče u ranim popodnevnim satima izbio u jednom domaćinstvu u Maloj Moštanici pronađena su tela dvoje dece. Veruje se da pripadaju bratu i sestri, Marku (10) i Dušici (8) Tofilović.

Odmah pošto su primetile vatru, komšije su dotrčale do dvorišta, ali, nažalost, nisu uspele da obuzdaju vatrenu stihiju. Na lice mesta stigli su i vatrogasci, kao i pripadnici policije. Nešto posle 15 časova u domaćinstvo je stigla i Slavica Tofilović, koja je tu živela sa troje dece.

- Ne znam šta se dogodilo, nema mi dece - rekla je šokirana Slavica, majka devojčica od osam i 13 godina i dečaka od 10, kada je stigla pred zgarište šupe njihove porodične kuće u Maloj Moštanici.

- Radila sam drugu smenu, trebalo je od 15 sati da počnem. Samo što sam došla, zvale su me komšije i rekle da gori šupa i da mi nema moje dvoje dece. Svuda sam gledala, ne znam, gde više da ih tražim. Sin ima 10, ćerka osam godina. Komšinica je probudila najstarije dete koje je spavalo u kući kada je izbio požar u šupi - ispričala je za RTV “Mag” Slavica Tofilović.

Slavica se sa suprugom i troje dece preselila pre tri godine iz Ljubovije u Malu Moštanicu. Slavica je zaposlena, a njen suprug i otac dece je poslednja tri meseca u zatvoru zbog nasilja u porodici. On je, kako navode komšije, pre nego što je poslat u zatvor vodio računa o deci dok je majka bila na poslu.

Deca su, prema pisanju medija, korisnici Centra za socijalni rad.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi