MUŠKARAC (34) IZ BORA SAM SEBE SAHRANIO! (UZNEMIRUJUĆI FOTO) Kupio krst sa svojim imenom, prebacio ga preko ramena, pa prošetao gradom! Iza svega se krije STRAVIČNA priča!

Boranin N. L. (34) istraumirao je komšije nakon što je prošetao gradom noseći krst sa svojim imenom. Krst su izradili radnici pogrebnog preduzeća, i ne sluteći da ga prave za samog naručioca!

Boranin sam sebe sahranio
Boranin sam sebe sahranio, Foto: Alo!

Kada je krst bio gotov, N. L. je otišao po njega, uredno ga platio, prebacio preko ramena i krenuo kroz sam centar grada. Borani su se osvrtali, gledali u čudu i sažaljevali mladića „jer je izgubio nekog dragog, pa sad sam nosi krst voljene osobe“. Međutim, pojedini meštani prepoznali su N. L., a kad su videli da „sam svoj krst nosi“, odmah su pozvali policiju.

SEKLI KROV DA VADE LEŠ I POVREĐENE U ZEMUNU! Jezivi detalji stravične saobraćajke u Beogradu! Težak sudar tri automobila!

Boranin sam sebe sahranio
Boranin sam sebe sahranio, Foto: Alo!

- Policija je odmah po pozivu krenula da traži mladića po gradu, a zatim su otišli do njegove kuće i ostali šokirani prizorom koji su zatekli! N. L. je položio sanduk u dvorištu, legao u njega prekrstivši ruke, a na vrata garaže navalio je krst da mu bude baš iznad glave. Okolo su bili venci i cveće - kaže izvor upućen u slučaj.

FILMSKA PLJAČKA BANKE NA NOVOM BEOGRADU! Izneli 18 miliona, ranili obezbeđenje! Otkriven DETALJ koji će vas zaprepastiti!

Kada su ga organi reda upitali šta to radi, on je, ležeći mirno, rekao da je nezadovoljan svojim životom. Prema nezvaničnim saznanjima, N. L. je odranije poznat organima reda po konzumiranju opijata i sitnim krađama. Policija je, s obzirom na to da nije imala osnov da piše prekršajnu prijavu, pozvala Hitnu pomoć, koja je mladića prevezla u bolnicu. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi