MLADIĆ IZVRŠIO SAMOUBISTVO U UŽICU Vezao konopac za ogradu na terasi, stavio omču oko vrata i skočio sa 6. sprata!

Velika tragedija.

Policija
Foto: Alo / Dejan Briza

Vatrogasci iz Užica jutros su za zidova jedne od četiri zgrade u užičkom naselju Rosulje skinuli telo devetnaestogodišnjeg mladića koji je izvršio samoubistvo vešanjem.

Razlozi tragedije koja je potresla ovaj deo Užica za sada nisu poznati, ali utvrđeno je da je nesrećni mladić jedan kraj konopca kojim se obesio vezao sebi oko vrata, a drugi za ogradu terase stana u kom je živeo, na šestom spratu zgrade. Potom je skočio sa terase, a konopac je bio toliko dug da se njegovo telo zaustavilo u visni terase na četvrtom spratu zgrade.

policija
Foto: Shutterstock

Pouzdano se ne zna kada je devetnaestogodišnjak izvršio samoubisto, ali sve su prilike da je to učinio u toku noći. U to vreme on se u stanu nalazio sa bratom i bakom, ali njih dvoje ništa nisu čuli što bi ukazali da je rešio da digne ruku na sebe.

Telo svog sina, koje je visilo na konopcu vezanom za terasu, jutros je pronašla njegova majka pošto se vratila sa posla.

Strana zgrade na kojoj je visilo telo mladog Užičanina je zaklonjena od pogleda sa ulice i okrenuta prema šumi, pa zato jeziv prizor ranije nije uočen.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi