Užičanin Predrag M. poznat kao Hana završio u Centralnom zatvoru zbog pretnji svom dragom: Trandža traži da mu bivši vrati 30.000 evra!

S.DŽ.S. | vesti 2021-01-12 12:48:09 2021-01-12 12:48:09

Pukla ljubav! Trandža Predrag M. iz Užica, koji koristi pseudonim Hana Kokić poludeo je posle raskida sa biznismenom iz Mladenovca Milošem M. i traži da mu bivši dragi vrati 30.000 evra koliko mu je dao dok su bili u vezi

Privatna arhiva

Kako „Alo!” saznaje, Predrag se trenutno nalazi u pritvoru u beogradskog Centralnog zatvora, jer ga je bivši dragi prijavio za uznemiravanje telefonom i pretnje.

- Njih dvojica su se upoznali 2016. godine. Miloš je još u to vreme bio vlasnik poznatog restorana u Mladenovcu. Predragu je za prvi seks platio 200 evra, a 2018. su ušli u vezu. On je od prvog dana znao da je Predrag transvestit i nije pravio probleme zbog toga. Međutim, od početka veze je krio da ima restoran, jer ga je dečko obasipao novcem! - kaže naš izvor blizak istrazi i otkriva da je Predrag na saslušanju u policiji otvorio dušu!

- Ispričao je da su obojica odlepili od ljubavi! Miloš se zaljubio do daske. Priznao je Predragu da je išao kod psihijatra na terapije jer u početku veze nije mogao da prevali preko usta „da ga voli” niti da mu se obraća sa „ljubavi”! Pričao mu je da mu je želja da otvori restoran u Mladenovcu i da postane gazda, iako je u to vreme već imao jedan lokal i postao suvlasnik još jednog elitnog restorana u Mladenovcu - navodi naš sagovornik i dodaje da je haos nastao kada je Predrag otkrio da ga Miloš laže.

 – Trandža je poludeo kada je saznao istinu! Bio je toliko besan da je odmah počeo javno da priča da ga je Miloš izmuzao za 30.000 evra! Govorio je da je čuvao za ne daj bože uplatnice na kojima se vide iznosi koje mu je uplaćivao tokom dve godine, koliko su bili u vezi. Bio je čak spreman da založi stan u Užicu i uzme hipotekarni kredit samo da bi njemu ispunio želju da otvori restoran. Međutim, kada je saznao istinu potpuno se razočarao - priča Mladenovčanin koji je upoznat sa detaljima ovog slučaja i navodi da je Predrag na saslušanju u policiji bio iskren do koske i da je svojom pričom šokirao inspektore.

- Govorio je u ženskom rodu! Miloša je nazivao „moja ljubav”, ponavljajući da je „bila spremna da uloži sve što ima, pa čak i da njegovim radnicima plaća doprinose”. Miloš mu se i posle skandala zaklinjao u ljubav! Nastavio je da ga zivka telefonom, ali mu je trandža u besu rekao da će ga prijaviti za uznemiravanje i posle toga ga blokirao na telefonu. Međutim, Miloš ga je tada prijavio policiji za uznemiravanje i pretnje da bi ga preduhitrio! Predrag je posle Miloševe prijave dobio poziv da dođe u Mladenovac na saslušanje i odmah se odazvao. Bio je zadržan 48 sati u stanici policije, ali je tužilac posle saslušanja predložio da ostane iza rešetaka zbog čega mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana - objašnjava naš sagovornik, navodeći da se Predrag u policiji pojavio kao zanosna plavuša.

Istraga utvrđuje šta se zaista dogodilo i da li su tačne Predragove tvrdnje da je u ovom slučaju bio žrtva.

Prevareni Užičanin dao mobilni na uvid

Predrag M. je u policiji odmah ponudio svoj telefon na uvid, da bi dokazao da je prevaren.

- Sam je ponudio svoj mobilni, tvrdeći da na osnovu prepiske sa Milošem i brojnih fotografija može da se utvrdi istina. Predložio je da se na osnovu listinga utvrdi koliko su jedan drugog zvali telefonom i koliko je njihova veza trajala - kaže naš izvor.

Expand player
Pogledajte više