Popadić
screenshoot/Facebook
Popadić

screenshoot/Facebook

Popadić, Foto: screenshoot/Facebook

Neđeljko Popadić (67) iz Sitneša kod Srpca hicima iz pištolja ubio je svoju snahu Ilijanu Popadić (41), majku dvoje dece, a potom se sam prijavio policiji!

PROČITAJ JOŠ:

Zločin se dogodio u nedelju oko 20 časova u njihovoj porodičnoj kući u Sitnešima. Kako saznajemo, Popadić je i ranije znao da pokazuje netrpeljivost prema snahi, što je u nedelju uveče kulminiralo. Bili su sami u kući kada je došlo do svađe tokom koje je Neđeljko uzeo pištolj i na hodniku kuće ispalio tri hica u snahu.

- Nakon ubistva Neđeljko je sam došao da se prijavi u PS Srbac, a sa sobom je doneo i pištolj iz kojeg je pucao. Dežurnom policajcu je rekao da je pucao u snahu, i da ne zna da li je još živa, iako joj je u grudi ispalio tri metka - pojašnjava izvor blizak istrazi.

Kako navode mediji, iz porodice se saznaje da je neposredno pre zločina Ilijana telefonom pričala sa svojim suprugom Dragom, koji živi i radi u Nemačkoj. Videvši da nešto nije u redu i da mu se supruga svađa sa ocem, on je pozvao ćerku da ode do kuće da vidi šta se dešava.

PREPORUČUJEMO:

Ćerki je rekao da su se njena majka i deda posvađali i da ju je on navodno udario. Ćerka je bila u gradu i odmah je krenula kući. Kada je stigla, zatekla je šokantan prizor - ubijenu majku kako leži na podu u hodniku kuće. Tek kasnije su stigle policija i Hitna pomoć - priča dobro upućeni izvor.

On navodi da je Neđeljko godinama radio u Nemačkoj, te da je povremeno dolazio u Sitneše, u kuću u kojoj je Ilijana živela sa svojom ćerkom i maloletnim sinom.

- Pre nekoliko dana se vratio iz Nemačke, ali niko nije mogao da pretpostavi da će napraviti takav zločin. Bilo je svađa i ranije, jer je Neđeljko bio čudan čovek koji je prema Ilijani bio ili izrazito dobar ili grub - pojašnjava naš sagovornik.

Portparol OJT u Banjaluci Maja Đaković Vidović potvrdila je da je Neđeljko Popadić uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Smetalo mu što nema ručka

Neđeljko Popadić tokom saslušanja u policiji priznao je ubistvo snahe, tvrdeći da je s njom godinama imao problema. Kako saznajemo, istražiocima je ispričao da mu je smetalo to što se snaha "slobodnije ponaša", izlazi sa prijateljicama, a da on kod kuće nema ručka, ni vode. Ispričao je i da je tokom svađe ona počela da ga gura i isteruje iz kuće i tada je na nju pucao. Tvrdio je da je pištolj imao kod sebe, jer je "imao nameru da ga skloni".

Tagovi